Herrar
Sponsor Honda Magnussons Bil

Muhrén sänkte Frillesås
2010-09-25

Trots att Frillesås Mikael Eklöf gjorde 3 mål var det en spelare som överglänste honom, Magnus Muhrén. Murren gjorde 3 mål & 4 assist.

Det var i stort sett jämnt skägg efter första halvlek, där Gais hade spelövertaget men där Frillesås kontrade vasst.
Det var även FBK som något överraskande tog ledningen med 1-0, innan Gaismaskinen Magnus Muhrén satte igång sin produktion. Han spelade fram Jonas Trysberg till kvitteringen och gjorde själv 2-1 innan första halvlek var slut.
I andra halvlek orkade inte FBK riktigt stå emot Gais tempo och målen började trilla in bakåt.
Till slut stod det 8-3 till Gais på resultattavlan efter hela 3 mål & 4 assist av matchens lirare Muhrén.

Vi ska inte glömma att det fanns ytterligare en spelare som gjorde hattrick i denna match, Mikael Eklöf i Frillesås. Micke som kom från just Gais till FBK inför denna säsongen lär bli ett gott tillskott i det unga hallandslaget under vintern.