Bandy
24-26 sept 2010
Herrar
Sponsor Kinnarps Interiör

Matchtiden är 2x30 minuter, vilket innebär att utvisningstiderna är 3 resp. 6 minuter. Cupen är sanktionerad av såväl Internationella som Svenska Bandyförbundet.

För att avgöra en match gäller följande.
"Straff avgörande vid oavgjort matchresultat" skall utföras vid oavgjort resultat vid full tid.
Först slås tre straffar vardera varannan gång med för lagen olika skyttar. Är det fortsatt lika skall straffläggning med för lagen valfria spelare fortsätta varannan gång tills lagen skiljs åt. De straffmål som görs skall INTE räknas in i gjorda/insläppta mål.

För att avgöra en tabell gäller följande:
1. Poäng
2. Målskillnad
3. Flest gjorda mål
4. Resultat vid "Straff avgörande vid oavgjort matchresultat" *)
5. Lottning

*) Skulle tex två lag hamna på samma resultat vad gäller 1,2 och 3 enligt ovan, så gäller det inbördes resultatet vid "Straff avgörande vid oavgjort matchresultat".

Under cupen tillämpas FIB's nya internationella regler.

Det innebär att varje lag kan ha 5 avbytare, 1 målvakt + 4 utespelare, och det behöver INTE vara juniorer.