Nordic Christmas Cup 2013
Ishockey
27 - 29 dec 2013
F16

Turneringen avslutad
2014-01-02

Vi gratulerar Norge U18 till vinsten i Nordic Christmas Cup 2013!

Efter finalseger med 4-0 mot Stockholm stod Norge U18 som slutsegrare i årets upplaga av Nordic Christmas Cup. Målskyttar Susanne Haug, Julie Öiseth, Anniken Olafsen och Sofie Fjellvang. Norge var aldrig riktigt hotade i finalen mot ett Stockholm som såg ut att ha bränt mycket av sitt krut i semifinalen mot UpplandTvå dagen innan. Stort grattis till bägge lagen för en väl genomförd turnering!

I bronsmatchen vann Uppland en väldigt spännande match efter en straffseger (2-1) mot UpplandTvå. Målskyttar under ordinarie tid var för UpplandTvå Celine Tedenby och för Uppland Matilda af Bjur. I straffläggningen satte Sara Hjalmarsson en straff för UpplandTvå medan Matilda af Bjur och Ebba Karlsson-Moberg nätade för Uppland. Värt att nämnas: Upplands målvakt Lina Jansson motade 49 av 50 skott under ordinarie matchtid. Vi gratulerar bägge lagen till en väl genomförd match och en bra turnering!

Vi ber också att få tacka Södermanland för bra spel och en härlig attityd. Det blev visserligen "bara" en femteplats men trots allt 2 vinster och ett flertal jämna matcher som kunde gått annorlunda med litet "medflyt".

Avslutningsvis vill vi tacka publik, funktionärer, domare och övriga för en härlig turnering. Vi hoppas att få se er i Norrtälje även nästa år! Boka gärna redan nu av datumen 26/12-28/12 i era kalendrar!

Annons