Om CupOnline

CupOnline är en webbtjänst för att hantera idrottscuper för t.ex. ishockey, innebandy och fotboll. Stödet för fler sporter och alternativ inom sporterna utvecklas löpande. Den senaste stora uppdateringen hanterar curling med dess specifika krav.

 

Enkel administration

Med CupOnline kan cupen administreras på en central plats och detta kan göras var som helst där anslutning till internet finns. Anmälda lag kan själva administrera sina deltagare och deras uppgifter vilket drastiskt minskar arbetsbelastningen för dig som cup-arrangör.

Du som arrangerar hockeycuper, fotbollscuper, innebandycuper, curlingcuper eller andra cuper/serier, tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du förenklar cupadministrationen och samtidigt för resultaten tillgängliga!

 

Använd CupOnline för att gå plus!

Med CupOnlines möjligheter till riktad sponsring kan du gå plus på tjänsten. I och med att alla deltagare och deras intresserade omgivning får en central plats att hitta resultat och information, är detta ett mycket attraktivt forum för sponsorer att synas.

 

Vidareutveckling

Nya funktioner och förbättringar av befintliga funktioner görs löpande. En omfattande omarbetning till en modernare och effektivare plattform finns utvecklad med anpassning till olika storlekar och format på webbläsare. Nya "features" och förbättringar tillkommer löpande, och många idéer och förslag finns att lägga till.

För Curling EM i Örnsköldsvik gjordes en utveciling i CupOnline för att även passa curlingbehov, som ser mycket annorlunda ut jämfört med andra vanliga lagsporter. I samband med detta har ett sekretariatsystem tagits fram för enklare inmatning. Det är ett sk. "click once" system där installation sker på ett mycket enkelt sätt och uppdateringar fås automatiskt. Programmet ger en mycket enkel och organiserad hantering av resultatinmatning, och tillåter även inmatning ifall att internetkoppling skulle gå ned tillfälligt.

Nyheter
2017-03-31 09:13
Hantera domare - Cleverservice/Cuponline
CupOnline har inlett ett samarbete med Cleverec och i...


2017-03-14 16:00
Fler cuper än någonsin i mars-april
CupOnline används för fler cuper än någonsin under årets hö...


2017-01-09 13:24
Feedback CupOnline - rapportera mera
Efter en intensiv Cup-helg, den första stora med nya versio...


2016-12-27 08:48
Nya CupOnline
Sedan ett tag är det den nya versionen av CupOnline som gä...


2016-10-19 12:09
Ny version av CupOnline aktiv!
Nu anser vi att BETA-versionen av nya CupOnline är så stab...


2016-03-30 16:18
Ny sport i CupOnline - EM i Kälkhockey
CupOnline är glada att se att EM i Kälkhockey ”2016 IPC Ice...


Nyhetsarkiv
Partners

  

 

  


Cup-GallerierCupOnline - CoreIT - Örnsköldsvik
Powered by: CoreCMS/CoreIT