Referenser

Vi får mycket feedback från våra användare och besökare. Här är ett urval av kommentarer och synpunkter.


Cuparrangörer

CupOnline has been always a good information source for participating teams from Scandinavia. Over the years it brought more teams to Riga (Latvia) as teams found the tournament on Cuponline.
We have been used CupOnline system as good tool for our tournament organization, especially in the beginning of the Riga Hockey Cup.
/Jānis Jansons Riga Hockey Cup.Vi har använt CupOnline flera år med våra Finland Lions Cup turneringar och har bara positiva erfarenheter med systemet som är den bästa i marknaden. Alla finska och utländska lag som kan sätta laguppställningar tycker CupOnline gör allt mycket lätt för dem och det samma gäller folk som gör matchprotokoll i turneringen.
 
För oss är CupOnline ett bra sätt att marknadsföra våra turneringar och vi har även rekommenderat systemet till våra samarbetare i Europa och Nord Amerika.

/Lauri Kemilä, Finland Lions Cup, www.lionscup.fi


HC Vita Hästen har för femte året valt använda Cuponline. Det underlättar så mycket för våra arrangerande lag och göra det möjligt för gästande lags supportrar att följa cupen hemifrån vilket uppskattas. Det går snabbt och smidigt att registrera matchhändelserna direkt ifrån sekretariatet och man att slippa skriva alla laguppställningar för hand på matchprotokoll vilket spar en massa tid och papper.
Vi ser det även som ett extra sätt att marknadsföra våra cuper.  

/Anders Sved, HC Vita Hästen
HC Vita Hästen använder CupOnline till alla ishockeycuper som de arrangerar


Sedan några år tillbaka har Enköpings SK Hockey valt att använda Cuponline till klubbens samtliga cuparrangemang. Som vi ser det så är det marknadens bästa cupsystem eftersom alla funktioner i systemet är genomtänkta och på ett mycket bra sätt förenklar arrangemangen. 
Deltagande lag ordnar själva sina laguppställningar, systemet räknar automatiskt ut såväl tabeller som poängligor och direkt efter matcherna är matchprotokollen klara för utskrift. Alla utskrifter är rena och snygga och funktionen för bildspel på TV-skärm är enkel och ändamålsenlig.
Bättre system finns inte!

/Håkan Hagman, Enköpings SK Hockey
Enköpings SK Hockey använder CupOnline till alla ishockeycuper som de arrangerar AIK Hockey Härnösand har valt att använda Cuponline för att förbättra service till lagen och supportrar, Och att minska administrationen kring våra cuper. Varje lag har själva försökt lösa administrationen kring cuper med Excel och andra program. Nu får vi ett enklare sätt, samtidigt en enhetlig utseende på vår cupinformation. Det som framförallt har underlättat är ju att slippa skriva alla laguppställningar som tidigare  tog  mycket  tid  i anspråk, att deltagande lag kan skriva in ändringar i truppen direkt spar även det tid och kraft för deltagande föreningar.  
 
/Acka Larsson, AIK Hockey Härnösand
AIK Hockey Härnösand använder CupOnline till alla ishockeycuper som de arrangerar Den nya curlingmodulen i CupOnline har ju tagits fram med EM 2008 i Örnsköldsvik som primärt mål och vi använde systemet under denna jättetävling med stor framgång både vad gäller funktionalitet, flexibilitet och prestanda. Det var nästan 30.000 unika besökare som genererade över 3 miljoner sidvisningar under tävlingen och systemet höll för det trycket. Vi använder också Cup Online för att rapportera resultaten från Elitserierna för både Damer och Herrar. Det är en tjänst som Livechannel/Curlingkanalen.se, där jag är involverad, använder tillsammans med sina Web-TV sändningar för resultatvisning . Våra erfarenheter, vilket också intygas av alla klubbar från Elitserien och Div.1 serierna, är att Curlingmodulen med sin egen resultatinmatningsklient är otroligt lätt att använda för de som skall rapportera in resultaten från de olika spelpassen. Konfiguration och inmatning av lag och matcher är också väldigt enkel och lättanvänd vilket gör att vi kan rekommendera systemet för snart sagt alla curlingtävlingar som vill synas på Internet, både stora som små.

/Berth Brandell, Tävlingsansvarig Curling EM 2008
Leksands IF har valt att använda Cuponline därför att vi har lagt många (många!) timmar för att skruva till ett Excel-dokument så att allt skulle fungera bra. När vi upptäckte Cuponline så var det inget snack om saken... vi beställde det! Denna fantastiska sajt har hjälpt oss att "lägga krutet på rätt ställe". Det är mycket arbete med att arrangera en cup och nu behöver vi inte tänka på det "yttre" längre. Vi har dessutom TV-skärmar överallt och en projektor så publiken får bekanta sig med Cuponline var dom än är, succé är ordet!

/Anders Persson, Leksand Stars

Leksand Stars använder CupOnline till alla ishockeycuper som de arrangerar.MODO Hockey har valt att använd CUPonline för att höja statusen på våra ungdomscuper. Vi har under en längre period letat efter ett cupsystem som är webbaserat och lätt att administrera. Därför var det lätt att välja CUPonline som uppfyller alla våra krav. Vi får nu vid samtliga cuper resultat, poängliga m m snabbt och enkelt ur samma system och man kan följa cuperna vart som helst bara man har tillgång till internet. Redan nu har vi fått mycket positiv kritik från deltagande lag och föräldrar som ej har möjlighet att komma till Kempehallen för att följa cupen live.
De kan nu följa cupen live ändå tack vare CUPonline!

/Fredrik Östman, MODO Hockey

MODO Hockey använder CUPonline till alla ishockeycuper som de arrangerar.Eftersom Paradiscupen har många lag med lång resväg har vi också ett stort antal föräldrar och släktingar som vill kunna följa cupen hemifrån. Vi har därför länge sökt ett program som ger de innebandyintresserade på hemmaplan chansen att följa med i cupen. Med CUPonline är det inte bara lätt och enkelt att lägga ut resultaten på nätet, det är dessutom ett lättanvänt program för oss arrangörer. Snygg grafik och lättförståliga menyer. Efter Paradiscupen 2005 fick vi många positiva mail som berömde vår cup och inte minst vår snabba resultatservice med extra plus för att skytteligor och tabeller var så snabbt uppdaterade. Allt tack vare CUPonline.

/Stefan Sundquist, Örnsköldsvik Innebandy , Sport & Adventure
Örnsköldsvik Innebandy använder CUPonline till deras årliga stora innebandyturnering, Paradiscupen.De största fördelarna är att det är enkelt och snabbt att uppdatera mha matchprotokollen, möjlighet att uppdatera i realtid och automatisk beräkningar av tabeller efter fördefinierad  sorteringsordning (minskade oron att någon räknat fel=minskat risk för protester från lag), dessutom har sajten en snygg och prydlig layout.

/Billy Berggren, Huddinge Hockey
Huddinge Hockey U15 använde CUPonline till deras ishockeycup, Red Tiger Cup 2004.Framför allt handlar det om en service till lagen och till de föräldrar och supportrar som inte har möjlighet att se cupen live på plats. Med CupOnline kan man nu följa resultat och statistik var man än befinner sig bara man har tillgång till internet. Ytterligare en fördel är att administrationen kring våra cuper nu har minskat avsevärt. Vi för matchprotokollen online direkt i speakerbåset och sparar på det sättet tiden för administration av resultat och tabeller som vi annars hade fått sitta med manuellt. Nu kan vi istället ägna mer tid åt de deltagande lagen och se till att de trivs och mår bra.

/Ulf Wiklund, Vita Hästen
Vita Hästen har valt att använda CupOnline till alla deras ungdomscuper.

 

 

Övriga

Cuponline har varit ett enormt stöd för cupledningen, vi har spart tid och höjt cupens kvalité. Vi är
grymt nöjda!
/Patrik, administratör för Norrmejerier Cup 2007, Björklöven


Fantastiskt bra att kunna följa cuperna på nätet. Vi deltog i Red Tiger Cup i Huddinge och var väldigt nöjda med att kunna följa cupen, fast att man arbetade.
/Marie-Louise


Vilket bra upplägg! Har aldrig tidigare sett en
så bra sida. Lätt att följa alla lag och matcher.
/Anonym (Kontaktformulär) 

Nyheter
2024-04-08 15:36
Låt era cupbesökare slippa reklamen!
Den ibland störande automatiska reklamen från Google klaga...


2024-01-02 09:14
CupOnline 20 år!
CupOnline har funnits som tjänst i 20 år och stöttat föreni...


2023-12-01 11:06
Partner - Hallmans
Vi välkomnar en ny Partner till CupOnline - Hallmans Sportp...


2023-09-28 15:13
Nu kan man även betala med Swish!
Nu kan man även betala med Swish! Tillsammans med Kort, Di...


2023-02-21 16:17
Varför reklam? Partner?
Majoriteten av alla arrangemang i CupOnline är gratis, då d...


2022-12-28 15:16
Modo-Cupen - en klassiker i CupOnline
Just nu går årets Daniel & Henriks Modo-cup - en av de ...


Nyhetsarkiv
Partners

Sweden Hockey Trophy

 
Cup-GallerierCupOnline - CoreIT - Örnsköldsvik
Powered by: CoreIT