Mästarcupen 2017
Fotboll
16 - 19 jun 2017
F14

Söndagens matcher spelade
2017-06-18

...och vilken spänning det blev i avslutningen!

Samtliga lag har nu färdigspelat sina matcher i respektive slutspelsgrupp och därmed kvalificerat sig för morgondagens placeringsmatcher.

Det var stor dramatik i bägge A-slutspelsgrupperna om placeringarna som skulle urskilja vilka lag som skulle spela final respektive 3-4-plats. Först fick se en direkt avgörande match mellan Adolfsberg och AIK om gruppsegern, där de senare med ett mål i mitten av andra halvlek såg till att knipa första finalplatsen.

I den andra gruppen hamnade inte mindre än tre lag på lika många poäng efter att krutröken hade lagt sig. Det var således målskillnaden som fick avgöra placeringarna och där hade Furulund efter starkt forcering med två mål sista två minuterna i sin sista match, +5 när tabellen summerades. Vänersborg hamnade på +3 medan Boo FF tog hand om tredjeplatsen med +-0 i målskillnad. 

Därmed är det AIK och Furulund som kommer mötas i måndagens final. Vi ser fram emot en spännande avslutning på Mästarcupen 2017 under måndagen och där de första matcherna drar igång kl 8.30   

Annons