Rögle
Klass: ElitCup U15, Grupp: U15, Skott: 23 - 23 (14-9, 9-14)
  • Slut
  • 20:00
    Slut. Skotten i andra perioden var 14-9. Så totalt 23-23.Matchen kämpar var i HV nr 24 och i Rögle nr 18. Vi från sekretariatet tackar bägge lagen för denna gång.
  • 18:47
    Skott från blå som styrs in mellan benen såg det ut som
  • 18:15
    Pucken i HVs zon
  • 17:07
    Man ska aldrig säga aldrig när det är pojkhockey men just nu ser det ljusare ut i Jönköping än i Ängelholm.
  • M. Gustafsson 13 17:07 HOLD 2 min
  • 16:59
    Nära för RÖgle igen men kanske en pass för mycket
  • 14:52
    Nära för HV i ett flygande anfall. Känns som att Rögle behöver nästa mål om dom vill vara med till slutet.
  • 12:52
    Rögle gör ett försök. Får till ett långt anfall och är nära. Starkt då det är 7:e matchen på 3 dagar.
  • 12:04
    Trampar runt på kanten och skottet smiter in under armen på målvakten vid bortre stolpen.
  • 11:30
    Snygg mål, dribblar sig in i mitten, droppar pucken och sen skott ribba in.
  • 10:17
    Rögle reser sig direkt och skapar lite tryck.
  • 09:32
    Kvitterat! Pass genom målgården och man stöter in en bakhand bakom en försvarslös målvakt.
  • 04:04
    HV spelare nära att komma förbi och bli fri. Anfallet efter skjuter Rögle i utsida stolpen. Matchen står och väger lite
  • 01:57
    Bra tempo i början av andra med lite chanser åt båda håll
  • 00:01
    HV startar med att ta tekningen i 2:a perioden och går till anfall
  • 20:00
    Periodpaus. Jämn period där Rögle leder med uddamålet. När det blir tighta matcher så blir det många dragskott från lite för långt utifrån utan skymning. Skott HV71 14 - Rögle 9.
  • 17:51
    Jämnt spel
  • 15:05
    Bra period av Rögle som skapar några halvchanser.
  • 13:37 Timeout
  • 13:30
    HV skapar tryck under en period utan att få in den. Men det närmar sig. Rögle kontrar och skjuter ett skott i plocken.
  • 01:19
    Röglespelare sliter sig fri och nära 0-1 där...
  • 00:01
    HV tar första tek och går till anfall
  • 00:00
    Nu är domarna på plats och det är snart match. Sista matchen för bägge lagen i denna turnering.
  • 00:00
    Snart dags för match. Startande målvakt för HV71 är nr 30 Olof Glifford och i Rögle nr 31 Calle Borell.