U8 - U15
Timrå IBC vs Gullänget-Kroksta IBS Sporthallen - GO Sport Travel Arena Sporthallen - GO Sport Travel Arena Timrå IBC
0 - 3
GK IBS
Klass: F05 Park Hotell, Grupp: F05-B E&Y, Arena: Sporthallen - GO Sport Travel Arena, Skott: 0 - 0 Domare: Ivica Matanovic, Jonas Hägglund
  • Slut
  • 15:30 En välspelad innebandymatch är till ända. Idag blev GK numret för stort för Timrå, vilka kämpade grymt bra.
  • M. Sahlen 08:07 0 - 3
  • 07:55 GK erhåller straffslag efter en fin individuell prestation.
  • 06:55 Timrå jobbar på och kör snabba spelvändningar. GK är med hem och håller anfallarna i hörnen..
  • 03:55 Timrå kommer ut som ett starkare lag efter paus. Utmanar GK, som försvarar sig.
  • 00:32
    Nu är vi igång igen...
  • 18:51
    Periodpaus; GK´s press har gett resultat. Timrå står upp bra. Nu blir det taktiska genomgångar och förberedelser för period 2.
  • T. Rosenblom 17:26 0 - 2
  • T. Rosenblom 09:55 0 - 1
  • 09:28
    Timrå drabbas av en utvisning. PP för GK. Timrås målvakt strider på linjen och håller tätt.
  • 08:55 Timrå reder ut BP och spelar med fem spelare igen..
  • M. Söderlind 08:18 208 2 min