Om CupOnline

CupOnline är en webbtjänst för att hantera idrottscuper för t.ex. ishockey, innebandy och fotboll. Stödet för fler sporter och alternativ inom sporterna utvecklas löpande. Den senaste stora uppdateringen hanterar curling med dess specifika krav.

 

Enkel administration

Med CupOnline kan cupen administreras på en central plats och detta kan göras var som helst där anslutning till internet finns. Anmälda lag kan själva administrera sina deltagare och deras uppgifter vilket drastiskt minskar arbetsbelastningen för dig som cup-arrangör.

Du som arrangerar hockeycuper, fotbollscuper, innebandycuper, curlingcuper eller andra cuper/serier, tveka inte att kontakta oss för mer information om hur du förenklar cupadministrationen och samtidigt för resultaten tillgängliga!

 

Använd CupOnline för att gå plus!

Med CupOnlines möjligheter till riktad sponsring kan du gå plus på tjänsten. I och med att alla deltagare och deras intresserade omgivning får en central plats att hitta resultat och information, är detta ett mycket attraktivt forum för sponsorer att synas.

 

Vidareutveckling

Nya funktioner och förbättringar av befintliga funktioner görs löpande. En omfattande omarbetning till en modernare och effektivare plattform (ASP.NET) har påbörjats. Nya "features" som t.ex. bildgallerifunktion har tillkommit under senaste tiden, och många idéer och förslag finns att lägga till.

För EM 2008 i Örnsköldsvik har CupOnline utvecklats för att även passa curlingbehov, som ser mycket annorlunda ut jämfört med andra vanliga lagsporter. I samband med detta har ett sekretariatsystem tagits fram för enklare inmatning. Det är ett sk. "click once" system där installation sker på ett mycket enkelt sätt och uppdateringar fås automatiskt. Programmet ger en mycket enkel och organiserad hantering av resultatinmatning, och tillåter även inmatning ifall att internetkoppling skulle gå ned tillfälligt.

Nyheter
2015-03-02 16:12
Sweden Hockey Trophy - ny partner
Med glädje kan vi meddela att Sweden Hockey Trophy har ansl...


2014-12-18 14:05
Ett år av tillväxt och vidareutveckling
Ett år går mot sitt slut med ett rekordmånga turneringar oc...


2014-01-21 16:54
Över 1000 registrerade cuper under 2013
Så har ytterliggare ett år gått och det var 10:e året fö...


2013-12-13 15:28
Nya funktioner
CupOnline är uppdaterat med ett par mycket efterfrågade...


2013-09-05 13:32
Fler cuper än någonsin
Med mer än ett kvartal kvar av 2013, har CupOnline redan p...


2013-06-29 11:35
CupOnline 10 år
CupOnline firar 10-årsjubileum. CupOnline grundades 2...


Nyhetsarkiv
Partners

 

 

  


Cup-GallerierCupOnline - CoreIT - Örnsköldsvik
Powered by: CoreCMS/CoreIT