Floorball League Mora 16/17
Innebandy
7 nov 2016 - 24 apr 2017
Motion fr 16 år - 50+

Äntligen seriepremiär
2015-10-30

Nu kör äntligen årets upplaga av FLM igång. Intresset för en div 2 har varit dåligt vilket gjort att vi ändrat upplägget i år.

Totalt deltar 12 lag i årets upplaga. Tyvärr har intresset för spel i div 2 varit för dåligt så därmed kommer årets seriespel gå till på följande vis. För att få ihop ett spelschema med bra flöde och inte för långt mellan matcherna har vi delat upp de 12 lagen i två sex lags-grupper enligt följande.

Grupp A

Grupp B

KM Oldboys

Färnässtekarna

SLIK

Holmins Svin

Hånåkni 90’s

Mora Brandkår

Skidgym

Brunnsberg

Våmhus Eagles

BK Beris

Hanson Motor

Team Losers

 Alla möter alla i gruppen = fem matcher per lag. Efter första gruppomgång går de tre första lagen i respektive grupp vidare till grupp 1 och de tre sista lagen till grupp 2.

Du tar med dig de poäng du tagit från de motståndare som hamnar i samma grupp. I den nya gruppen möter du de tre lagen från andra gruppen. Därefter kommer vi påbörja slutspelet.

Slutspelet går till på följande. Lag 1-4 i grupp 1 är klara för kvartsfinal (A-slutspel), lag 5-6 i grupp 1 samt lag 1-6 i grupp 2 spelar åttondelsfinal. Segrarna i åttondelsfinalerna går till kvartsfinal (A-slutspel) och förlorarna till B-slutspel.  Lagen som sedan förlorar i kvartsfinal (A-slutspelet), spelar en placeringsmatch. Tidigare resultat och placeringar under säsongen avgör nivån på placeringsmatchen. Alla lag är garanterade minst 10 matcher.

Annons