Estrid Ladies Cup
Icehockey
1 apr 2023
Rekreaktion

Estrid Ladies Cup

Information

Välkomna till första upplagan av Estrid Ladies Cup!

Vallentuna Hockey Ladies bjuder härmed in till en cup som är en del av vår flick- och damhelg Estrid Hockey Weekend. Utöver cupen arrangerar Vallentuna Hockey Estrid Hockey Camp 2 april för tjejer mellan 8-16 år med fokus på individuell teknik och mental styrka.

Vår cup riktar sig till rekreationslag på medelnivå, där de flesta börjat spela hockey i vuxen ålder. Lag som har spelat i ett seriesystem annat än rekreationsserie tillåts inte. I rekreationsserien är det en åldersgräns på 25 år, och i den här cupen ser vi att majoriteten av spelarna är däröver, men vi tillåter ett fåtal spelare mellan 18-25 år (födelseår). Om det är någon väldigt duktig i laget ser vi att den har en spelfördelande funktion. Tveka inte att höra av er vid frågor om nivå.

Cupen spelas på Vallentuna IP. 

Spelform

Cupen spelas över 1 dag. 6 lag deltar i cupen uppdelade i två grundserier som avlutas med ett slutspel där de lagen på samma plats i respektive serie möter varandra i en placeringsmatch. Varje lag får därmed spela 3 matcher vardera. 

Samtliga matcherna spelas 2x15 min effektiv speltid.

Vi kommer komplettera med information gällande regler vid lika poäng i grundserierna och vid lika resultat vid placeringsmatcherna. 

Avgifter

Avgift per lag: 3000 kr inklusive 2 ledare

Avgift per spelare: 500 kr

I avgiften ingår: Lunch och mellanmål, medaljer till alla och pokal till vinnande lag samt pris till MVP i varje lag och match. 

Deltagande lag ska anmäla minst 10 utespelare och 1 målvakt.

Anmälan/betalning

Anmälan till cupen görs här.

När vi mottagit er anmälan får ni en bekräftelse att vi har tagit emot den. Om fler än 5 lag anmäler sig förbehåller vi oss rätten att välja ut vilka lag som ska delta då vi förespråkar geografisk spridning. Därefter skickar vi ut betalningsinformation. 

När ert lag har betalat er avgift är anmälan bindande. Anmälan ska vara betald senast 17 mars. I samband med det kommer ni få inlogg till cuponline där ni registrerar all nödvändig information. Glöm inte specialkost. 

Kontaktperson

Magdalena Loman, 0737839567, magdalena.mundt@gmail.com (skicka gärna sms så ringer jag eller en annan administratör upp vid frågor)

Om Estrid

Estrid var en känd och mäktig vikingakvinna som levde i Vallentuna/Täby. Hon blev ca 75 år och var farmor till storbonden Jarlabanke. Hennes släkt har rest många runstenar i trakten och på Vallentuna bibliotek finns en utställning om henne. Vallentuna Hockey har en vikingahjälm som symbol och vad passar då bättre än att namnge vår tjejhockeyhelg efter traktens mest kända vikingakvinna?!

Cup is finished

The Cup finished 418 days ago.

Finals

Home Team Guest Team Result
WHC
WINGS HC - LADIES vs Lidingö Vikings 1 - 2
T/H
Tyresö/Hanviken vs Vallentuna Mix 2 - 3
Annons