Dick Axelsson Invitational
Icehockey
26 mar 2023
U11

Dick Axelsson Invitational

Information

Boo Hockey Team 12 och Dick Axelsson, med två SM-guld och ett VM-guld på meritlistan, bjuder in till den nya cupen Dick Axelsson Invitational i Björknäs Ishall i Nacka utanför Stockholm. 

OM CUPEN – FULLBOKAD MED 14 DELTAGANDE LAG

Matcherna spelas enligt hemmaplansmodellen, 3 mot 3 plus målvakter. Cupen startar klockan 09:00 och pågår till cirka 19:30 den 26 mars. Vi välkomnar alla lag och har ingen indelning i svårighetsnivå.

Vid sidan av matcherna arrangeras en rad roliga aktiviteter, som puckkastning, skottävlingar och lotterier med många hockeyprylar. Dick Axelsson kommer att vara på plats hela dagen och medverka i aktiviteter. Vår cafeteria håller öppet och det serveras också grillade hamburgare.

ANMÄLAN

Skicka er anmälan till lag12boohockey@gmail.com
Först till kvarn!

Anmälningsavgiften är 2500 kronor per lag, plus en avgift på 200 kronor per spelare. I det ingår lunch till samtliga spelare. När anmälan är stängd återkommer vi med spelschema och annan viktigt information.

Vid frågor, kontakta Fredrik Svedjetun, cupansvarig, på fredrik.svedjetun@gmail.com eller 070-576 15 29.

OM DICK AXELSSON

Dick Axelsson, som är assisterande tränare i Boo Hockey Team 12, fick sin skolning i Huddinge Hockey. Han har under sin 15 år långa karriär i de högsta ligorna spelat i Djurgården, Färjestad, Modo, Frölunda, Davos och Tre Kronor. Idag delar han med sig av sina hockeykunskaper i bland annat podden Hockey Tutto och i Aftonbladet.

Cup not started

The cup starts in 5 days.
Annons