Maxi Cupen
Soccer
10 - 11 okt 2015
P10, P11
CupOnline - Gratis Cup
Sponsor Ica Maxi Stenhagen

Maxi Cupen

Information

Information Maxi Cupen

Cupen spelas på Stenhagens IP i Uppsala och är öppen för Pojkar 11 och Pojkar 10.

Gruppindelning
Gruppspel för både P10 och P11 spelas lördagen den 10 oktober.

Slutspel för både P10 och P11 spelas söndagen den 11 oktober.

Spelform 7-manna
Gruppspelet spelas i serieform där de två främsta lagen i varje grupp går till A-slutspel. 3-4:an i respektive grupp går till B-slutspel. Speltiden är 2 * 15 minuter i både grupp- och slutspel.

Regler
I grunden gäller SVFF:s regler och gruppspelet avgörs inbördes placeringar genom tur och ordning, 1) Poäng, 2) Målskillnad, 3) Flest gjorda mål, 4) Inbördes möten, 5) Lottning.

Matchtiden är 2*15 minuter i både grupp- och slutspel.

Hemåtpass till målvakten är tillåten.

Slutspel

Vid oavgjord match i slutspel så tillämpas straffar direkt, 3 straffar för vardera lag gäller. Är det fortfarande oavgjort efter 3 straffar, tillämpas ”utslagningsstraffar” tills en vinnare kan utses. Alla spelare i laget skall ha lagt en straff var innan man får börja använda sig av samma straffskyttar igen.

Matförsäljning
Under båda dagar kommer försäljning av mat och dryck finnas, fina omklädningsrum och närheten till Stenhagens centrum och garanterat jämna välspelande matcher gör detta till den perfekta "avslutnings"cupen på fotbollssäsongen!

Vid ankomst till Cupen

Anmälan/incheckning skall göras till tävlingssekretariat som finns i den röda boden vid konstgräset innan den första matchen spelas.

 

Omklädningsrum

Omklädningsrum finns att tillgå i Västra Stenhagenskolan. Byggnaden mittemot bilparkeringen vid konstgräsplanen. Vi ber dem lag som kan byta om hemma göra det då vi bara har tillgång till 4 omklädningsrum.

Toaletter

Toaletter för besökare och spelare i cupen finns vid omklädningsrummen i Västra Stenhagenskolan.

Övrig information

Vi i IK Fyris vill även påminna alla föräldrar, spelare och ledare att visa hänsyn till domaren. Vi använder oss av ungdomsdomare och många av dem dömer för första gången. Dem gör så gott dem kan och vi i IK Fyris vill att så många domare som möjligt fortsätter med detta. Så därför vill vi i IK Fyris uppmana varje förening som deltar i Maxi Cupen att ta sitt ansvar för att skapa en så rolig cup som möjligt för alla parter och fokusera på själva fotbollen.
Cup is finished

The Cup finished 3175 days ago.
Annons