DIF Elitcup 2020 U14 AAA
Icehockey
18 - 20 sep 2020
U14

DIF Elitcup 2020 U14 AAA

Information

 

 

DIF Elitcup 2020 U14 AAA

18-20 september 2020

 

Djurgårdens IF Ungdom har härmed nöjet att inbjuda Er till DIF Elitcup för pojkar födda 2007.

Turneringen spelas under tre dagar mellan 8 lag i en rak serie på Mälarhöjdens IP.

 

COVID-19

Cupen kommer att följa Djurgårdens och Svenska hockeyförbundets riktlinjer map COVID-19, vilket i korthet innebär att cupen spelas utan publik. Vi kommer att filma alla matcher via Svensk hockey.tv så att föräldrar, anhöriga och vänner kan följa matcherna på hemmaplan. Ingen publik är tillåten i ishall eller cafeteria. Alla lag kommer att få utförlig information om de aktuella riktlinjerna via mail. 

 

Detta ingår:
- 3 övernattningar i 2, 3 och 4-bäddsrum på hotell 3 min gångväg från hallen.
- frukost, lunch och middagar (severas på hotellet)
- Mellanmål
- 7-8 matcher
- Pokaler till placeringarna 1-3
- Ledarfika
- Eget omklädningsrum under cupdagarna
- Tillgång till konferenslokal på hotellet för genomgångar
- En bra cup med bra fart och tävling

Datum, tid och plats:
Cupen spelas på Mälarhöjdens IP, Lotta Svärds gränd, 129 55 Hägersten
Fredagen den 18 september till söndagen den 20 september 2020. Preliminärt spelas den första matchen fredag kl 08.00 och finalen söndag 17.30

Målsättning:
Att erbjuda en AAA-cup med hög sportslig kvalitet som säkerställs av hög nivå på de deltagande lagen, erfarna domare och välplanerat spelschema och som har en bra paketering vid sidan om plan för att kunna erbjuda de bästa förutsättningarna. Djurgården Ungdom erbjuder samma upplägg på DIF Elitcup för flera åldersgrupper  (U14-U16) under olika veckoslut varje år, med återkommande nöjda lag - år efter år.

Spelordning:
Cupen spelas som rak serie där alla möter alla. En avslutande final spelas mellan ettan och tvåan efter färdigspelat grundspel. Totalt spelar alla lag minst 7 matcher.

Ålderskategori och antal spelare:
Turneringen vänder sig till spelare födda 2007 (U14). Minsta antalet spelare är 15 utespelare plus 2 målvakter, till varje match får endast 20 utespelare och 2 målvakter anmälas.

Dispenser:
Alla spelare skall vara licensierade i det lag man representerar.

Matchtid:
2 x 20 minuter effektiv tid.

Domare:
2 domarsystem tillämpas i samtliga matcher.

Priser:
1:an, 2:an och 3:an erhåller pokaler.

Logi:
Logi på Hotell i 2, 3 eller 4-bäddsrum under 3 nätter. Ankomst till hotellet torsdagen den 3 september.
Hotellet ligger på 3 minuters gångavstånd från ishallen.

Mat:
Frukostar intas på hotellet. Lunch fredag, lördag och söndag samt middag under fredag och lördag med tillhörande dryck, sallad och bröd. Lunch och middag serveras i hotellets restaurang.

Konferensrum:
Gratis tillgång till konferensrum på hotellet för genomgångar före, mellan eller efter matcherna. Schema för bokningar av ett lag i taget kommer att vara tillgängligt på plats och bokas själv av respektive lag. OBS gäller endast för de lag som bor på hotellet.

Tävlingsregler:
Svenska Ishockeyförbundets regler och lokala tillämpningar (enligt Stockholms hockeydistrikt), tillämpas för åldersgruppen.

Administration:
Alla deltagande spelare måste registreras på www.cuponline.se senast 3 veckor innan cupens start. Viktigt att korrekt nummer både för hemma- och bortaställ registreras per spelare.
Ange också eventuella allergier.

Försäkringar:
Deltagarna skall ha egna försäkringar. Svenska spelare är försäkrade genom sin licens.

Resultatrapportering:

  • På skärm i hallen.
  • På Cuponline alternativt swehockey.se (via OVR)
  • Svenskhockey.TV - samtliga matcher planeras att sändas. Djurgårdens IF tar inte ansvar för eventuella driftstörningar från Svenskhockey.tv

Anmälan:
Anmälan skickas till: lag07@difhockey.se (Marcus Bergman)
Ange lagets namn och preliminärt antal spelare och ledare i er anmälan. Så fort anmälningsavgiften på 7 000 SEK är betald är lagets anmälan fullbordad. Om ert lag eventuellt inte blir antaget till cupen återbetalas erlagd anmälningsavgift.

Deltagande lag:
Djurgårdens IF förbehåller sig rätten att bland de lag som anmäler sig, välja ut deltagande lag. Hänsyn
kommer bl.a. att tas till tidigare deltagande, geografisk fördelning samt lagets resultat i seriespel och
cuper. Det kommer även att upprättas en reservlista för intresserade lag.

Anmälningsavgift / Lagavgift:
7 000 SEK per lag (betalas i samband att laget anmäler sitt deltagande). Om ert lag eventuellt inte blir antaget till cupen återbetalas erlagd anmälningsavgift.

Spelar & ledaravgift:
2 720 SEK per spelare/ledare. Avgiften inkluderar boende och frukost för spelare och ledare på Good Morning Hotel Hägersten. Avgiften inkluderar även lunch fredag-söndag samt middag fredag-lördag på hotellets restaurang. För Stockholmsbaserade lag som ej önskar boende är avgiften 1 300 SEK per spelare/ledare. Då ingår inte boende eller frukost.

Senast tre veckor innan cupstart ska spelar och ledaravgift vara betald.

 Tilläggsbeställningar:
Det kommer även att finnas möjlighet för spelare och ledare att boka kvällsmål på hotellet som ni beställer och betalar själva direkt på hotellet. Kvällsmålet bokas minst en vecka innan ankomst. Medföljande familjer har 10% rabatt på boendet på ordinarie priser.

OBS! Måste bokas direkt med hotellet.

Övrigt: 
På grund av Covid-19 kan det hända att justeringar görs i cupens planering. Tex. är det osäkert om åskådare tillåts. Vi följer utvecklingen om hur vi lägger upp cupen på bästa och säkraste sätt, enligt Folkhälsomyndighetens och Svenska ishockeyförbundets riktlinjer.

Skulle det visa sig att vi ej får genomföra cupen på grund av Covid-19, så återbetalas anmälningsavgiften, förutom fasta kostnader vi ev redan har betalt. (Inga stora kostnader).

Kontakt Cupledning:
Anmälan och cupansvarig:
Marcus Bergman, Lagledare Lag 07
lag07@difhockey.se
076-03 03 220
Hemsida: https://www.laget.se/difhockey-lag07

Hjärtligt Välkomna, önskar Djurgårdens IF Lag 07

Cup is finished

The Cup finished 5 days ago.