Klockmaster Hockey Cup U12
Icehockey
12 sep 2020
U12

Klockmaster Hockey Cup U12

Information

Klockmaster Hockey Cup U12

Nacka HK TEAM09 tillsammans med Klockmaster Globen och Fältöversten bjuder in till försäsongscup lördag 12/9 i Nacka Ishall.

Spelplats

Nacka Ishall, som ligger centralt i Nacka med närhet till Nacka Forum.

Nivå

Nivå på cupen är LÄTT/MEDEL

Speltider

Intresset för hockey är stort i många föreningar och inget undantag hos oss i Nacka Hockey.
Vi i Nacka HK TEAM09 har fått möjligheten att anordna en endagsturnering lördagen 12/9. Första matchen börjar 08:00 och turneringen avslutas ca 21:00. Cupen är avsedd för spelare födda 2009 eller senare.

Deltagande lag är IFK Österåker, Nacka HK Vit, Nacka HK Svart, Södertälje SK, Saltsjöbadens IF

För spelschema klicka på "Matcher" i menyraden

Spelform & Regler

Matcherna spelas på helplan, 2x15 min effektiv tid med flygande byten. Utvisning en minut.

  1. Cupen spelas i en grupp om 5 lag.

  2. Efter gruppspelet spelar de två främsta lagen en final.

  3. Minst 4 matcher per lag.

  4. Pokaler till lag 1 och 2 och medaljer till alla deltagare.

Svenska Ishockeyförbundets regler för U12 gäller. Helplan, offside, icing. Inga tacklingar är tillåtet.

Om finalen är oavgjort efter full tid spelas först en förlängning i fem minuter sudden death, sedan strafflägg med tre straffar per lag och efter det följer ”sudden straffar”.

Isen spolas efter varannan match.OBS!

Den som är sjuk, även med milda symtom, får inte delta på cupen. Insjuknar man under dagen ska man gå hem så snart det är möjligt.

Vi satsar på en fin Hockey Cup med fokus på att alla deltagare får spela mycket och har roligt och utmana sig själva och laget då det blir ett tight schema. Fin stämning mellan spelare, ledare, funktionärer och föräldrar är en självklarhet.

Lunch och Mellis 

Lunch och 2 mellanmål ingår i spelaravgiften. Mellis serveras i omklädningsrummen till respektive lag. Mellis förpackas i förväg i papperskassar, packning sker med plasthandskar.
Lunch kommer att serveras i vår Cafeteria. Enbart det lag som äter lunch, plus två föräldrar från Nacka HK är i cafeterian samtidigt. Lunchen kommer förpackad portionsvis och delas ut av föräldrarna som har handskar. Handsprit och papper tillgängligt.

Lunch (serveras i cafeterian):

Nacka Vit: 11.00 – 11.35
Saltsjöbadens IF: 11.45 – 12.20
Södertälje SK: 12.30 – 13.05
Nacka Svart: 13.15 – 13.35
IFK Österåker: 13.45 – 14.15

Cafeteria och Ledarfika

Ledarfika kommer att serveras i vårt konferensrum, se till att undvika trängsel där. Cafeterian kommer tyvärr inte att vara öppen under cupen annat än för lunch och eventuellt middag.

Middag

Vi erbjuder alla lag att förbeställa grillade hamburgare och dricka för 40 kr. Vi kommer ha en grill utomhus, men den kommer bara vara för spelare, ledare och funktionärer. Vi vill att ni beställer i förväg hur många hamburgare ni vill ha till middag. Betalning sker med Swish på plats, uthämtning av maten sker enligt schema nedan.

Förbokad middag (hämtas vid grillen):

Nacka Svart: 16.30
Nacka Vit: 17.00
Saltsjöbadens IF: 17.30
Södertälje SK: 18.15
IFK Österåker: 18.45

Antal personer i hallen 

Utöver funktionärer får enbart spelare och ledare från lag som spelar match befinna sig i hallen.

Publik

På grund av covid-19 är ingen publik tillåten och endast spelare och ledare får befinna sig i omklädningsrum och spelargångar. Dörren in till ishallen för publik kommer att vara låst och våra lagvärdar kommer avvisa personer som inte är föranmälda. Tyvärr får spelare från andra deltagande lag inte se de andra lagens matcher.
Matcherna kommer istället att sändas live på https://svenskhockey.tv/ och vi kommer uppdatera i cuponline under matcherna.

Parkering

Sker på den stora grusplanen bakom ishallen. Glöm inte p-skiva!

Omklädningsrum

Lagen kommer få ett eget omklädningsrum med nyckel att disponera under dagen. Handsprit samt desinfektionsmedel och papper finns tillgängligt. Lagvärdarna kommer städa av toaletter och bord 1- 2 gånger under dagen. Ni har tillgång till ert omklädningsrum 1 timme före första matchen, undantaget första matchen eftersom hallen öppnar kl. 07.15.

Spelarbås

Handsprit och papper finns tillgängligt i varje spelarbås. Lagen kommer att gå ut till respektive spelarbås vid olika tider så att spelarna inte möts i spelargången eller utanför omklädningsrummen. Våra matchvärdar är ansvariga för detta. Spelarbåsen städas mellan varje match med desinfektionsmedel på bänkar och sargkant.

Skottrampen

Tyvärr kan vi heller inte genomföra aktiviteter utanför ishallen. Men ni kommer få en egen tid vid vår skottramp när ni har ett lite längre matchavbrott. Ni är då ensamma på skottrampen och kan utnyttja den som ni vill. 

Skottramp - schema:
Nacka Svart: 09.00 – 10.00
Nacka Vit: 10.15 – 11.00
IFK Österåker: 11.15 – 12.00
Saltsjöbadens IF: 12.15 – 13.15
Södertälje SK: 15.00 – 16.00 

Matchens spelare

Vid varje match kommer lagvärdarna att utse matchens spelare i respektive lag, matchens spelare tilldelas ett pris efter matchens slut. 

Under dagen finns lagvärdar som hjälper till med praktiska saker. Ledarfika kommer serveras i ishallen.

Turneringsansvarig

Niklas Skaar 0735-934374, nackahkteam09@gmail.com

Hoppas vi ses i Nacka Ishall lördag 12/9 för en dag med massor av glada barn och fin hockey! /NACKA HK TEAM09

 

 

 Cup is finished

The Cup finished 16 days ago.