Gothenburg Spring Cup
Icehockey
12 maj 2019
U15

Gothenburg Spring Cup

Information

Gothenburg Spring Cup 2019

Järnbrotts Hockeyklubb har nöjet att bjuda in till den femte upplagan av Gothenburg Spring Cup. Evenemanget har blivit en årligt återkommande vårcup för 04-lag. Förläng och avsluta säsongen med en rolig hockeyhelg dit hela familjen är välkommen.

 

Spelplats: Slottsskogsrinken i centrala Göteborg

Datum: Söndagen 12 maj 2019

Tid: 08.15-19.30

 

Spelform: Sex deltagande lag delas i två grupper med tre lag i varje. Efter två omgångar i gruppspelet är gruppsegraren klar för semifinal. Tvåorna och treorna spelar kvartsfinaler där seger ger en plats i semifinal.
Seger ger två poäng, oavgjort en poäng och förlust ingen poäng.
Placering i gruppspel avgörs av poäng, målskillnad, antal gjorda mål och inbördes möten i nu nämnd ordning.

Alla lag är garanterade fyra matcher. Två lag får spela fem matcher. 
Vid oavgjort resultat i matcher om placering avgörs matchen på straffar. Först slår lagen tre straffar var med tre olika skyttar, därefter en straffomgång i taget (med valfria skyttar).

 

Matcherna: matchtiden är 2 x 15 minuter (20 minuter rullande tid och de sista 10 minuterna effektiv tid). I övrigt gäller i huvudsak Svenska Ishockeyförbundets regler. En timeout (30 sekunder) per lag och match.

 

Åldersgrupp: födda 2004 eller senare (dispens för överårig spelare kan ges av sociala skäl i fall där det inte handlar om att förstärka ett lag).

 

Avgifter: 3900 kronor per lag plus en spelaravgift på 390 kronor (minimum 13 spelare). Deltagare och ledare får 50 procents rabatt på entré och åkpass (!) på Liseberg.

 

Mat: alla spelare serveras lunch, ytterligare ett lagat mål mat i form av hamburgare samt 2 mellanmål och frukt (allt ingår i spelaravgiften). Specialkost kan ordnas för allergiker (anmäl senast 1 maj). Tre ledare äter med laget utan extra kostnad. För föräldrar, syskon och andra medföljande kommer det i Slottsskogsrinken finns kiosk och kafé (Pingvinhyllan) att finnas korv med bröd, hamburgare, toast, kaffe, kaffebröd, våfflor, läsk med mera till försäljning.

 

Priser: Pokaler till de tre högst placerade lagen. Plus det finaste priset av alla: Gothenburg Fair Play Prize som går till det lag (inklusive ledare och föräldrar) som utmärker sig i positiv bemärkelse genom gott uppförande och god attityd på och utanför isen.

 

Boende: genom samarbetsavtal erbjuder Gothenburg Spring Cup ett prisvärt boende från lördag till söndag på ett centralt beläget hotell. Begär prisuppgifter om intresse finnes.

Meddela antal rum och rumstyp direkt till Järnbrotts HK på johan133238@telia.com.

 

Slipning: för den som behöver vässa skridskorna erbjuds slipning för 30 kronor.

 

Anmälan: görs via mejl till johan133238@telia.com senast 15 april 2019. Betalningsinformation kommer så fort vi fått Er anmälan.

Järnbrotts HK deltar med ett lag. Eftersom Järnbrotts 04-lag jobbar aktivt för utbyte med föreningar även utanför vårt eget distrikt välkomnar vi särskilt lag från andra delar av landet och fram till 15 mars kommer Järnbrotts HK därför att prioritera lag som kommer från andra delar av Sverige än Göteborgstrakten. Efter 15 mars är det först till kvarn som gäller om det fortfarande finns platser kvar i cupen då. Anmälan är definitiv när avgiften finns på vårt konto. Vid överanmälan betalas hela anmälningsavgiften tillbaka.

Järnbrotts HK är också en utpräglad breddklubb. Målgruppen är därför inte i första hand ”elitlag” som söker tufft motstånd. Vi eftersträvar att cupen ska hålla nivå A+-AA (lätt till medelsvår, men med betoning på LÄTT - vi vill gärna se många jämna matcher!).

 

Mer om cupen:

Gothenburg Spring Cup är den perfekta avslutningen på ishockeysäsongen. Evenemangsstaden Göteborg bjuder ofta på bra väder i maj och det finns många möjligheter till roliga aktiviteter för den som väljer att komma till staden på lördagen. Ett Lisebergsbesök är ett exempel bland många (halva priset på både entré och åkpass för deltagare och ledare).

 

Frågor och mer information: ring cupansvarig Johan Sandström, Cupansvarig Järnbrotts HK -04, 070-980 80 24

Cup is finished

The Cup finished 624 days ago.