MaintMaster Kallerstad Cup 2019
Icehockey
24 feb 2019
U 10

MaintMaster Kallerstad Cup 2019

Information

Tid: Cupen börjar ca kl. 08:00 och sista matchen beräknas sluta ca kl. 19:00. I möjligaste mån planerar vi matcher efter var lagen kommer ifrån, dvs. de tidigaste matcherna spelas mellan lag i närheten av Linköping.

 Plats: Cupen kommer att arrangeras i tre av hallarna – SAAB Arena, Stångebrohallen och Träningshallen. Hallarna ligger i direkt anslutning till varandra.

Lag: Cupen planeras för 14 deltagande lag.

Spelform: Cupen kommer att spelas i 2 grupper med 7 lag i vardera grupp. Det innebär att alla lag får spela 6 matcher var i en rak serie.

Matcherna spelas på helplan, 1 ggr 21 minuter, tutbyten 90 sekunder med rullande tid. Tvådomarsystem och Svenska ishockeyförbundets regler kommer att tillämpas, vilket innebär bl.a. att vi använder t.ex. offside och utvisning.

Dispenser: Endast dispenser för överåriga som tränar och spelar med laget i vanliga fall och har dispens i D-pojk godkänd av sitt hockeyförbund. Bifogas anmälan.

Anmälan: Anmäl laget genom att e-posta följande uppgifter till anmalan@kallerstadcup2019.se

- Förening

  - Lagnamn (om ni anmäler fler än ett lag)

- Tröjfärg (hemma och borta)

- Kontaktperson

- E-post

- Telefon

Sista anmälningsdatum är 2018-12-01.

 Bekräftelse till deltagande lag sker senast 2018-12-16

Kostnad och Betalning: Lagavgift 3500 kr, här ingår tre ledare

        Spelaravgift 300 kr per spelare

  Extra ledare 150 kr

Lagavgiften skall betalas efter att bekräftelse har erhållits. Spelaravgifterna skall betalas senast 2019-02-01.

Betalning sker på LHC Ungdoms bankgiro 847-4850, ange KC 2019 + lagnamn

Avbokning och återbetalning: Vid avbokning mindre än 14 dagar innan cupen sker ingen återbetalning av lagavgiften. Vid avbokning mindre än 14 dagar innan cupen debiteras dessutom motsvarande 50% av deltagaravgiften för max 17 spelare (dvs 2550 kr).

Boende: Om ni önskar boende, hör av er till oss på anmalan@kallerstadcup.se så hjälper vi till att fixa det.

Utrustning/Omklädningsrum: Glöm inte skridskoskydd eftersom spelarna kan vara tvungna att gå ute för att ta sig mellan hallarna. Ni kommer att disponera ett omklädningsrum under hela dagen. Lag från samma klubb kan komma att få dela omklädningsrum. Vid behov kan särskilt omklädningsrum för flickor ordnas.

OBS! Vi ber er om ni kan, ta med en tröja med ert lags färger i vuxenstorlek som er lagvärd kommer att bära under hela dagen. Har ni fler lag behöver ni alltså ha med er lika många tröjor som ni har lag med.

Mat och allergier: För deltagande spelare och upp till tre ledare per lag ingår följande i avgiften:

- Mellanmål förmiddag

- Lunch

- Mellanmål eftermiddag

- Ledarfika under hela dagen

 Vi försöker anpassa kost efter behov men kan endast ta hänsyn till allergier. Eventuella allergier meddelas snarast till er lagvärd.

Övriga ledare och anhöriga kan köpa lunch och fika som under hela dagen säljs i och i anknytning till hallarna.

Lagvärd: Alla lag har en dedikerad lagvärd (ta med en lagtröja för ert lag till lagvärden) som hjälper er med allt det praktiska under dagen så att ni ges möjlighet att fokusera på hockeyn. De hjälper er med praktiska frågor som mattider, hitta fram till hallar och annat som ni undrar över. Er dedikerade lagvärd kommer närmare cupen höra av sig till er med kontaktuppgifter och mer detaljerad information – tveka inte att kontakta oss!

Ankomst: När ni kommer anmäler ni er på angiven plats i Stångebrohallen. Där kommer er lagvärd att finnas på plats. Meddela er lagvärd ungefär när ni anländer till Stångebro.

Fans, föräldrar och andra: Det kommer att finnas en hel del hockeyrelaterade aktiviteter och annat där tiden kan fördrivas mellan matcherna för de som följer lagen.

Kontakt: anmalan@kallerstadcup2019.se

 

Varmt välkomna till Linköping den 24 februari!

Med vänlig hälsning LHC 09

Cup is finished

The Cup finished 87 days ago.