Annandagscupen Arboga
Icehockey
26 dec 2018
U11

Annandagscupen Arboga

Information

Annandagscupen i Arboga 2018-12-26 för U11-lag

IFK Arboga Team-08 bjuder in till den traditionsenliga Annandagscupen för U-11 onsdagen den 26 december 2018 i Beckers Glas Arena (Arboga ishall), Arboga.

CUPFORM

För 6 lag i två grupper där lagen möter varandra. 1:an och 2:an i grupperna går till semifinal och final alt. bronsmatch. 3:orna går till en placeringsmatch. Matchtid är 2x15 minuter och cupen spelas på helplan med offside, icing och flygande byten.

Cupen är för spelare födda 2008 eller senare, dvs U11. Det är ej tillåtet att låna spelare från andra klubbar. Yngre spelare från egna klubben går naturligtvis bra att ta med och fylla upp laget med.

Svårighet: Nivå MEDEL.

Priser: Pokal till 1:an, 2:an och 3:an. Alla spelare får medalj.

Regler: Vid oavgjort i slutspel tillämpas straffar. Först 5 straffar sen Sudden Death straffar. Det ska vara olika straffskyttar tills alla i laget lagt straffar. Vid lika poäng i grundspel gäller följande: 1. Inbördes möten, 2. Målskillnad, 3. Flest gjorda mål, 4, Fair Play, 5. Lottning, I övrigt tillämpas Svenska hockeyförbundets regler.

Poängutdelning: Seger full tid 2 p , oavgjort 1p, förlust 0p.

 

LAGUPPSTÄLLNINGAR
Varje lag tilldelas en inloggning till Cuponline.se för att själva fylla i spelarnas namn, personnr, tröjnummer och ev. allergier. Mail skickas ut till lagens kontaktpersoner med inloggningsuppgifter och instruktioner. Vid ankomst fylls även ett matchprotokoll i som gäller under hela cupen.

Anmäl även eventuella allergier vid registrering av spelare/ledare.

 

KOSTNAD

Cupavgiften är 2.500 kr per lag. (Efter inbetald avgift=bindande anmälan)

Deltagaravgift 250kr / deltagare och 4 st. ledare per lag gratis.

Extra ledare kostar 100 kr/st.

Avgifterna betalas in på bankkonto: 8182-8, 13 131 192-0

Ange lagnamnet vid inbetalning.

 

MAT

Det ingår lunch, mellanmål/frukt i deltagaravgiften.

Det finns kiosk i ishallen med fika, hamburgare, korv mm.

ANMÄLAN

Anmälan sker till Per Granell tel: 0766-37 15 33 eller Epost: per.granell@gmail.com. När lagavgiften är betald och ni har fått bekräftelse är Er anmälan klar och ni är garanterad en plats.

Senast 2018-11-30 vill vi ha er anmälan och cupavgift betald. Vi förbehåller oss rätten att välja lag för bästa geografiska spridning. Senast 2018-12-15 vill vi antal deltagare och deltagaravgiften betald.

 

DISPENSER

Vi lämnar nivåanpassade dispenser där överåriga spelare skall till storlek, kunskap och uppträdande vara på U11 nivå och på inget sätt sticka ut ur mängden. Om vi uppfattar att det lag som har dispenser bryter mot detta förbehåller vi oss rätten att stänga av den berörda spelaren för resten av cupen. Ansökan om dispenser skall göras till cupansvarige.

 

ÖVRIGT

Eget omklädningsrum och lagvärd kommer finnas, ta gärna med en lagtröja som lagvärden kan bära under dagen.

Spelschema skickas ut senast 2 veckor innan cupstart, eller så snart cupen är fulltecknad.

 

Välkomna till Arboga och Annandagscupen i Beckers Glas Arena!

Cup is finished

The Cup finished 705 days ago.

Finals

Home Team Guest Team Result
Köping HC
Köping Hockey Club vs Hammarö HC Vit 2 - 1
Tumba
Tumba Hockey vs FOC Farsta 2 - 3