U16 Sparbankscupen
Icehockey
22 - 24 mar 2019
U16
Sponsor Henrik

U16 Sparbankscupen

Information

Välkomna till en 3-dagarsturnering i Ulricehamn för U16 lag.

 

Cup-info:

Ålder:  U16 spelar födda 2003, dock får max 2 överåriga spelare delta om har dispens för seriespel i respektives förbunds A1-serie.

 

Speldatum: 2019-03-22 till 2019-03-24.

Antal lag: 8.

 

Turneringsledningen eftersträvar bra geografisk spridning i syfte att nya lag möts samt att nya kontakter skapas. För att åstadkomma komma denna möjlighet mångfald och nya erfarenheter, förbehåller sig turneringsledning rätten att välja vilka lag som kommer att delta i samband med att anmälningen stängs per 30:e november 2018.

 

Vi förbehåller oss även rätten att ändra cupupplägget vid färre antal lag än vad inbjudan beskriver. Sådan ändring kommer dock att först kommuniceras med samtliga lag.

 

När vi mottagit er anmälan returnerar vi en anmälningsbekräftelse. Efter det anmälningstiden är passerad erhåller deltagande lag inloggning till CupOnline, där ni registrerar all den information som vi behöver.

 

Spelform:

Matcherna kommer att spelas på helplan, i Lassalyckans 2 ishallar, med 5 utespelare och 1 målvakt, där samtliga lag möte varandra i en rak serie, totalt 7 omgångar och tillika 7 matcher per lag.

 

Matchtiden är 2 x 20 minuter effektiv tid där spolning sker efter varje period.

 

Spelschema för helgen är som följer,

Fredag, 16:30 – ca. 20.00 spelas omgång 1

Lördag, 08:00 – ca. 18:30 spelas omgång 2 – 4

Söndag, 08:00 – ca. 18.30, spelas omgång 5 – 7.

 

Nivå:

Cupen rubriceras som medelnivå, vilket vi ber alla anmälda lag att respektera. Anmäl därför inte s.k. select- eller toppade lag till cupen, utan bara rena klubblag där alla tillåts spela någorlunda lika mycket.

 

I de fall överåriga medverkar ber vi även att i dessa lägen beakta att serien klassificeras som medel.

 

Avgifter:

5.000 kr/lag i anmälningsavgift. Anmälningsavgiften är i tillägg till deltagaravgifterna och är bindande, och återbetalas endast i det fall laget inte erhåller en plats i cupen.

 

1.250 kr/spelare i deltagaravgift där lägsta belopp för deltagaravgiften är för 15 spelare, motsvarande 18.750 kr.

 

Alla avgifter betalas in på på BG 454-4391.

 

Den totala kostnaden för turneringen är ca. 1.580 kr per spelare vid 15 deltagande spelare och 3 ledare och då är följande inkluderat,

- Frukost på lördag & söndag som serveras i ishallens fik ”Hyllan”.

- Lunch på lördag och söndag serveras i restaurangen på Hotell Lassalyckan, ca. 5 – 8 min. promenadavstånd från arenan.

- Mellanmål på lördag, t.ex. pastasallad eller liknande.

- Enklare mellanmål på söndag, t.ex. korv med bröd.

- Middag på fredags- och lördagskvällen serveras i restaurangen på Hotell Lassalyckan, ca. 5 – 8 min. promenadavstånd från arenan.

- Ett omklädningsrum per lag som finnas att tillgå från 15:00 på fredag till 17:00 på söndag.

- Boende på hårt golv i sovsal på Tingsholmsgymnasiet, ca. 8 – 10 minuters promenadavstånd från ishallarna.

 

I deltagaravgiften ingår allt ovanstående för 3 ledare för respektive lag, dock kan upp till 3 ytterligare ledare inkluderas för 900 kr/ledare.

 

Vänligen notera att cupledningen önskar information om ev. matallergier ca. 2 veckor innan cupstart.

 

Alternativt boende för lagen:

Hotellboende, inkl. frukost, sänglinne och handduk, finns att boka för lagen på Hotell Lassalyckan för 450 kr per person och natt, totalt 900 kr för 2 nätter. Vänligen notera att friluftsområdet Lassalyckan är mycket populärt, varför hotellet ofta är mycket bokat och vi ber Er vara ute i god tid med Er hotellbokning

 

Övriga alternativa boende för lagen kan hittas enklast via turistbyråns hemsida, https://www.vastsverige.com/ulricehamn/boende/listningssida-bo/

 

I det fall laget anordnar eget boende reduceras deltagaravgiften för spelare och tillkommande ledare, utöver de 3 som ingår, med 200 kr i det fall frukost skall ingå i deltagaravgiften alternativt med 250 kr om ingen frukost skall ingå.

 

Priser:

Pokaler delas ut till 1:e till 3:e plats samt att 1:a erhåller en rabatt om 5.000 kronor som kan användas vid betalning alt. delbetalning vid en kommande cup i UIF:s regi.

 

Skridskoslipning:

Skridskoslipning går att få utförd under dagen och kostnaden ingår i anmälningsavgiften.

 

Anmälan:

Görs senast 2018-11-30 på jorgen.theander@aptgroup.com. Vänligen notera att cupen är begränsad till max. 8 lag och i det fall det är för många lag anmälda vid anmälningstidens utgång, förbehåller sig turneringsledning rätten att välja vilka lag som kommer att delta för en bra geografisk spridning.

 

Betalning:

Betalning av anmälningsavgift skall ske omgående vid anmälan till BG 454–4391 och märkes ”2019 Sparbankscupen U16 + lagnamn”. Anmälningsavgiften är bindande, och återbetalas endast i det fall laget inte erhåller en plats i cupen.

 

Deltagaravgifter betalas in senast 2019-03-15, även denna märkes med ”2019 Sparbankscupen U16 + lagnamn”.

 

Regler:

Svenska Ishockeyförbundets regler gäller.

 

Placeringar avgörs enligt följande:

- Poäng (2poäng system)

- Målskillnad

- Inbördes möte

 

Domare:

3 domarsystem tillämpas där samtliga domare är J18/J20 föreningsdomare.

 

Att göra under dagen för medföljande syskon, kompisar, föräldrar och alla andra,

Korv, enklare lunchmat, fika, kaffe, godis, kommer att under hela dagen att serveras i vårt fik ”Hyllan” eller från kiosken i ishallen.

 

Samma lunch som spelarna kommer att käka Hotell Lassalyckan finns att förboka för 90 kr per person, och cupledningen önskar få denna minst 5 dagar innan cupen spelas, och antalet önskade extraluncher anges under specialkost för 1:e tränaren i CupOnline. Betalning för dessa extra luncher görs i kassan på ishallens café ”Hyllan”.

 

Om det finns det tid över, rekommendera vi ett besök i den centrala delen av Ulricehamn med sin pittoreska bebyggelse. Eller varför inte en tur till Gällstad där Lager 157, Åhman & Nilsen, m.fl. butiker ligger.

 

För mer information, klick gärna på följande länkar,

https://www.ulricehamn.se/uppleva/lassalyckan/

https://www.vastsverige.com/ulricehamn/

 

Boende för medföljande föräldrar, syskon och alla andra:

UIF rekommenderar följande boende:

http://www.hotell-lassalyckan.se/

http://hotellbogesund.se/

 

För övriga boende, kika på turistbyråns hemsida, https://www.vastsverige.com/ulricehamn/boende/listningssida-bo/

 

 

Undrar ni över någonting, tveka inte att kontakta Jörgen Theander på 070-319 15 05 eller på jorgen.theander@aptgroup.com.

 

 

Välkomna till U16 SPARBANKSCUPEN 2019!

UIF HOCKEY U16-Lag samt Ungdomssektionen

Cup is finished

The Cup finished 303 days ago.

News