Lördag  den 4 Oktober 2014

Turnering för U13, födda 2002 och senare

Datum                                  4 Oktober 2014

Plats                                    Arla Arena, Säter

Deltagare                             Turnering för U 13, födda 2002 och senare. Turneringen

omfattar sex lag. Om fler anmäler sig, förbehåller vi oss

rätten att välja vilka lag som ska delta.

Tävlingsform                       Cupen spelas i två grupper om tre lag, därefter placerings-

matcher om 5:e, 3:e och 1:a pris. Alla lag spelar tre matcher.

Spelregler                            I gruppspelet och matchen om 3:e och 5:e pris är speltiden

2 x 20 minuter. Finalen spelas 2 x 20 minuter. Vid liknande

färg på tröjan byter ”bortalaget” tröjor.

I övrigt gäller regler enligt Svenska Ishockeyförbundet.

Vid samma poäng skiljs lagen åt genom:

1. Målskillnad

2. Inbördes möten

3. Flest mål

4. Fair play

5. Lottning

Oavgjort i slutspelsmatcherna innebär straffslagning: 5x5                                              Om det inte är avgjort efter det, en och en tills någon avgjort.

Priser      Pokaler till 1:a, 2:a och 3:e pris. Alla spelare får medalj.