Sponsor Rynkeby juice

Upplägg och Regler

16 deltagande lag. Fyra grundserier innehållande vardera fyra lag, där alla möter
alla. Ettan och tvåan i varje grupp går till A-slutspel, trean och fyran till B-slutspel.

I grundspelet ger seger två poäng, oavgjort en poäng och förlust noll poäng. Tabell
sammanräknas enligt ordningen: poäng, inbördes möte, målskillnad, antal gjorda
mål, samt till slut lottning.

I slutspelet gäller direktutslagning. Vid oavgjort resultat gäller ”sudden death” max
6 minuter och därefter straffar. Matcherna spelas på halvplan. En sarg sätts upp på
mittlinjen.

Grundspel 1 x 21 minuter rullande, byten var 90:e sekund. Med andra ord så stoppas
inte tiden men bytessignal ljuder vid 1:30 - 3:00 - 4:30 osv.

Tänk på snabba byten.

Slutspel 2 x 15 minuter effektiv tid. Byten var 90:e sekund (klockan stoppas).

Spolning efter varannan match. Spel enligt Svenska Ishockeyförbundets regler för
U9. Avblåsning endast vid mål, målvaktsblockering, puck utanför sarg samt grov
förseelse.

Självklart visar vi respekt för domare och matchfunktionärer. Vi spelar med sarg på
röda linjen och vi spelar med blå puck.

Priser till alla; medaljer på isen, pokaler till ettan, tvåan och trean vid prissermoni.