* 1:an i Grupp A möter 2:an i grupp B i semifinal
* 2:an i Grupp A möter 1:an i grupp B i semifinal
* förlorarna i semifinal möts i match om 3-4 plats
* vinnarna i semifinal möts i final

Det innebär att lagen som placerar sig på platserna 5-12 spelar 6 matcher medan lag 1-4 spelar 7 matcher. Vid lika poäng gäller i första hand inbördes möte; i andra hand målskillnad och i tredje hand flest gjorda mål – om ändå två lag är oskiljaktiga blir det lottning.

* Utvisningar; 1 respektive 5 minuter
* Protest inlämnas till kansliet senast 30 minuter efter match. Kostnad: 500 kronor.
* Ett lag får– förutom målvakten - maximalt ha två överåriga 95:or på planen samtidigt
* 95:or ska ha svart armbindel på vänster arm. Berörda lag svarar själva för detta
* Vid lika tröjfärg byter bortalaget tröja
* Uppvärmning sker i huvudsak utanför isen. En kort uppvärmning, ca 5 min på is.
* Hemmalag tar vänster bås när man kommer in i hallen, bortalag höger bås.
* I pausvila ska lagen vara kvar i respektive bås
* Isen spolas efter varje match

Priser
* Plakett till alla spelare i lag 4-12
* Medaljer till alla spelare i lag 1-3 (Guld, Silver, Brons)
* Pokal till guld, silver och brons lag
* Prisutdelning kommer att göras löpande efter respektive lags sista match. Allt för att inte hålla kvar lag i Umeå som redan spelat klart. Däremot blir det prisutdelning för guld, silver och bronslagen gemensamt efter finalspel/bronsmatch.