U10
Sponsor Hemköp Stenstan

Speltid: 2 x 15 minuter i samtliga matcher.
Spelform: Helplan med fasta pipbyten om 1,5 minut.

Matcherna spelas 2 x 15 minuter effektiv tid. Under gruppspelet tilldelas vinnande lag 2 poäng, förlorande lag 0 poäng samt 1 poäng vardera vid oavgjord match.

Under slutspel måste en vinnare utese, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag tre (3) straffläggare som lägger de tre första straffarna, sedan "sudden death" i straffar tills ett lag vunnit.

Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att under turnering justera, lägga till, eller elminiera tävlingsbestämmelser.
Protester skall inlämnas skriftligen senast 15 minuter efter slutsignalen. Protestavgift 1000 kr. Vid protest skalll i protesten tydligt anges vilken paragraf i tävlingsbestämmelserna alternativ regel i regelboken som åberopas. Protestavgiften återbetalas vid godkänd protest.

Vid lika poäng i gruppspelet gäller följande:
1. Inbördes möte
2. Målskillnad
3. Flest gjorda mål
4. Lottning

Sluspel:
1:an i varje grupp möter 2:an i den andra gruppen i en A-semi. Vinnarna där spelar A-final och förlorarna spelar A-bronsmatch.
3:an i varje grupp möter 4:an i den andra grupppen i en B-semi. Vinnarna spelar B-final och förlorarna spelar B-bronsmatch.

Tacklingar är ej tillåtna. Domarna avgör vad som är tackling eller tillåten kroppskontakt.
I övrigt gäller Svenska Ishockeyförbundets regelverk för ungdsomsishockey.