U10 (-01)

Seriespel i två grupper och placeringsspel.
2 x 15 minuter med flygande byten.
20 x 2 minuter i placeringsmatcherna.
3 minuters vila mellan perioderna.
2 p till segrare, vid oavgjort får varje lag 1 p var.

Vid oavgjort resultat vid full tid i placeringsspel (match 7, 8 och 9) vidtar straffläggning enligt Östersundsmodellen. Det innebär att båda lagen slår sin straff samtidigt åt var sitt håll, 3 st/lag, därefter en och en tills något lag vunnit.

I övrigt gäller svenska ishockeyförbundets spelregler.

Inga tacklingar är tillåtna.

Matchprotokoll
Varje lag ska fylla i matchprotokollet i god tid, helst 30 minuter dock senast 15 minuter, före varje match. Matchprotokollen skrivs ut från cuponline, resp lagledare ansvarar för att rätt laguppställning inför aktuell match är inmatad i cuponline. Uppdateringen görs av personal i cupkansliet.

Protest
En eventuell protest ska vara inlämnad senast 15 minuter efter avslutad match och sker skriftligen mot en avgift på 1000 kr som återlämnas vid godkänd protest.

Resultat

Sjukvård
Det kommer att finnas minst en sjukvårdsansvarig vid matcherna under cupen.

Slipning
Lagen ombesörjer själva slipning av skridskor och andra materialåtgärder. I nödfall kan Ulf Persson kontaktas på 070-593 08 58 för slipning, kostnad tillkommer med 50:-/par skridsko som slipas.

Telefonnummer som är bra att ha under cupen:
Titti Rodling 070-339 2007 Cupansvarig
Pärra Bergquist 070-337 95 89 Cupkansli/Lagledare ÖIK Team 01
Kjella Andersson 070-650 70 71 Tränare ÖIK Team 01

Tröjfärg
Vid lika tröjfärg använder bortalaget sina reservtröjor. Kontrollera i god tid före matchen vilken färg på tröjorna motståndarna har.

Tävlingsledning
Tävlingsledningen fattar beslut vid ev protester under pågående cup och tar emot eventuella synpunkter på arrangemanget. I tävlingsledningen under Alexander Edler Cup ingår Titti Rodling och Pär Ove Bergquist. Till tävlingsledningen kan adjungerade medlemmar inväljas beroende på vad det är för fråga som ska hanteras t ex domare, klubbens sportchef m m.

Uppvärmning
På is kan ske ca 5 minuter före match, detta kan dock inte garanteras. Övrig uppvärmning kan ske antingen inomhus eller utomhus, dock inget spel med klubba, puck eller boll inomhus. OBS! Inga spelare på isen innan vaktmästaren stängt sargdörrarna.

Utvärdering
Varje lag kommer att få en utvärderingsblankett vid ankomst som vi gärna vill att ni fyller i och lämnar till er lagvärd eller i cupkansliet innan hemresa.