7 sep 2013
U15/-99
Sponsor ICA Kvantum Örnsköldsvik

Tävlingsregler för ÖSK Hockey - ForeSeason Cup 2013

Matcherna spelas 2x20 min effektiv tid. Under gruppspelet, tilldelas vinnande lag 2 poäng, förlorande 0 samt 1 poäng vardera vid oavgjorda matcher. Under slutspel och placeringsmatcher måste en vinnare utses, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid spelas en förlängning på 5 minuter, s.k. ”Sudden Death”. I finalmatchen spelas ”Sudden Death” i 10 minuter. Sudden death spelas 4 mot 4. Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag tre (3) straffläggare som lägger de tre första straffarna, sedan ”Sudden death” i straffar tills ett lag vunnit.

Protester
Skall inlämnas skriftligen senast 15 minuter efter slutsignalen.
Protestavgift 700: -. Återbetalas vid godkänd protest.

Protestjury består av utvalda inom Cupledningen. Skulle någon av ordinarie vara inblandade i matchen så kan en ersättare utses.

Vid lika poäng mellan två lag i gruppspelet gäller följande prioriteringar:
1: Inbördes möte
2: Målskillnad
3: Flest gjorda mål
4: Lottning

Vid lika poängställning mellan tre eller flera lag upprättas en särskild tabell med enbart dessa lags inbördes möten och placeringarna avgörs enligt följande prioriteringar:
1: Målskillnad (upprättad tabell)
2: Flest gjorda mål (upprättad tabell)
3: Är ställningen fortfarande lika, räknas de totala gjorda målen för alla matcher i gruppspelet.