Tävlingsbestämmelser

Speltid; 2 x 15 minuter i samtliga matcher, 2 minuters utvisningstid.
Spelform; Helplan med flygande byten, tacklingar tillåtna.

Toppning ej tillåtet. Vid lika tröjfärg byter bortalaget.

Matcherna spelas i 2 x 15 minuter effektiv tid. Under gruppspelet tilldelas vinnande lag 2 poäng,
förlorande lag 0 poäng samt 1 poäng vardera vid oavgjord match.

Under slutspel måste en vinnare utses, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid
spelas en förlängning på 5 minuter, sk "sudden death".

I finalmatchen spelas "sudden death" i 10 minuter. Sudden death spelas i 5 mot 5.
Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning.
Först utser respektive lag tre (3) straffläggare som lägger de tre första straffarna,
sedan "sudden death" i straffar till ett lag vunnit.

Tävlingsledningen förbehåller sig rätten att under turnering justera, lägga till,
eller eliminera tävlingsbestämmelser.
Protester skall inlämnas skriftligen senast 15 minuter efter slutsignalen. Protestavgift 1000 kr.
Vid protest skall i protesten tydligt anges vilken paragraf i tävlingsbestämmelserna alternativ
regel i regelboken som åberopas. Protestavgiften återbetalas vid godkänd protest.