Icehockey
26-28 mars 2010
U15

Spelform
Grundspel i 2 grupper om 5 lag i varje grupp där alla möter alla. 1:an och 2:an i varje grupp går vidare till semifinal. 3orna möter varandrar och spelar om plats 5-6, 4orna spelar om plats 7-8, och 5orna spelar om plats 9-10.
Alla lag spelar minst 5 matcher. Matchtid 2 ggr 15 minuter. Spolning mellan varje match. Matcherna döms av 2 domare.

Spelregler
I grundspelet gäller följande vid samma poäng: 1; målskillnad, 2; flest gjorda mål, 3, inbördes möten, 4, lottning. Vinst ger 3 poäng, oavgjort ger 1 poäng. Vid oavgjort resultat i slutspels och placeringsmatcher tillämpas förlängning i spel 4 mot 4 i 5 minuter ”sudden death”, därefter straffläggning om först 3 st och därefter ”sudden Death” en i taget. I övrigt regler enligt Stockholms Ishockeyförbund/Mitt i cupen.