Norway Supercup U14 2023
10 - 12 feb 2023
U14/2009

Konkurranseregler Norway Supercup 2023

Matchtid 2 x 20 minutter effektiv tid, 5 minutt oppvarming på is uten pucker og 5 minutts pause mellom periodene. Det byttes side i pausen og målvaktene står i første periode i målet nærmest egen spillerboks.

Innledende gruppespill

Lagene spiller først et innledende gruppespill hvor de er delt inn i to grupper med 5 lag hvor alle møter alle i sin gruppe.

Det gis 2 poeng for vunnet kamp, 1 poeng for uavgjort og 0 poeng ved tap. Det gis 1 bonuspoeng for bruk av 2 målvakter der begge målvakter står en periode hver.

Lagene rangeres ut fra poeng. Står 2 eller flere lag likt, gjelder følgende:

1. Total målforskjell.
  2. Flest skårede mål.
  3. Innbyrdes oppgjør.
  4. Står tre eller flere lag likt teller målforskjellen i de innbyrdes oppgjørene mellom lagene.
  5. Loddtrekning

Ved uavgjort i plasserings-spillet

I alle kamper etter gruppespillet skal det kåres en vinner, og ved uavgjort etter ordinær tid gjelder følgende:

• Det spilles sudden death inntil maksimalt 5 minutter med 4 utespillere på hvert lag.
  •  Ved uavgjort også etter 5 minutter sudden death, avgjøres kampen ved straffeslagskonkurranse best av 3 straffer med ulike spillere.
  •  Hvis fortsatt uavgjort etter 3 straffer, byttes rekkefølgen og hvert lag tar en og en straffe i en ”tie-break”-duell til dette gir et avgjørende resultatet. Disse straffene kan tas av de samme spillerne som tidligere eller laget kan velge å bruke nye spillere. Det betyr at samme spiller kan ta alle straffene for sitt lag i ”tie-break” duellen.

Policy-straff

Spillere som for 2. gang i samme kamp blir utvist for hvilken som helst av følgende 9 forseelser, nektes å delta i resten av kampen det gjelder:

Boarding, charging, cross-checking, roughing, albuetakling, knetakling, clipping, takling mot hodet/nakke og takling bakfra.

Spilleren det gjelder forlater kampen og en annen spiller soner den aktuelle tominutters utvisning.