Dalslandscupen
28-29 augusti 2021
J20

J18 cup med 4 lag där alla möter alla i 2x20 minuters matcher, totalt 4 matcher med två på lördag samt två matcher på söndag. Efter avslutad grundserie på 3 matcher spelas placeringsmatcher.

Matcherna i grundserie får sluta oavgjort. 2 poäng vid seger, 1 poäng vid oavgjort.

Vid lika poäng i sluttabellen gäller följande ordning:

1: Inbördes möte 2: Målskillnad 3: Målkvot

I sista hand lottning.

I placeringsmatcherna tillämpas 5 minuter sudden death 4 mot 4 vid oavgjort resultat efter full tid 2x20 min. Om oavgjort efter 5 min sudden tillämpas straffar enligt principen 3 straffar var i grundomgång, samt sudden straffar efter detta om det inte är avgjort efter 3 straffar var.

Om en spelare drar på sig Match Penalty är spelaren automatiskt avstängd nästkommande match i turneringen, och rapport skickas av domare till distriktsförbund där spelaren klubb tillhör.