Foppa Cup 2006
13-15 jan 2006
U 10 (-96)

Tävlingsregler FOPPA Cup 13-15/1 2006

Matcherna spelas i 2x15 minuter effektiv tid. Fasta byten 1,5 minuter. Under gruppspelet tilldelas vinnande lag 2 poäng, förlorande lag 0 samt 1 poäng vardera vid oavgjorda matcher. Under slutspel och placeringsmatcher måste en vinnare utses, och skulle resultatet vara oavgjort efter full matchtid spelas en förlängning på maximalt 4,5 minuter, s.k. ”Sudden Death”. I finalmatchen spelas ”Sudden Death” i 9 minuter. Skulle resultatet fortfarande vara oavgjort, så avgörs matchen med straffläggning. Först utser respektive lag fem (5) straffläggare som lägger de fem första straffarna, sedan ”Sudden Death” i straffar tills ett lag vunnit. Protester skall inlämnas skriftligen senast 15 minuter efter slutsignalen. Protestavgiften är 700:-. Återbetalas vid godkänd protest.

Vid lika poäng i gruppspelet gäller följande:
1: Målskillnad
2: Flest gjorda mål
3: Inbördes möte
4: Lottning

Kvartsfinaler:
Placering 1 i Grupp A och placering 4 i Grupp B spelar match nr 13.
Placering 1 i Grupp B och placering 4 i Grupp A spelar match nr 14.
Placering 2 i Grupp A och placering 3 i Grupp B spelar match nr 15.
Placering 2 i Grupp B och placering 3 i Grupp A spelar match nr 16.

Placeringsmatcher:
Förloraren i match 13 och förloraren i match 16 spelar palceringsmatch
Förloraren i match 14 och förloraren i match 15 spelar palceringsmatch
Vinnaren i match 13 och vinnaren i match 16 spelar Semifinal 1.
Vinnaren i match 14 och vinnaren i match B spelar Semifinal 2.
Förloraren i match 17 och förloraren i match 18 match om 7-8:e plats.
Vinnaren i match 17 och vinnaren i match 18 match om 5-6:e plats
Förlorande lag i Semifinalen spelar match om 3-4:e plats.
Vinnande lag i Semifinalerna spelar Finalmatch.

Spelregler
1. Alla spelar lika. Ingen toppning är tillåten.
2. Utvisning 1 minut.
Vid utvisning sitter den utvisade spelaren bytet + ev. personliga strafftiden ut. Nästa byte (femma) blir inte drabbad av utvisningen.

I övrigt gäller SIF:s regelverk för ungdomshockey.