30 mar - 1 apr 2018
U12
Sponsor SuperPark

OTTELUT

-Ottelut pelataan Suomen Jääkiekkoliiton eteläisen alueen E1-sääntöjen mukaisesti turnauskohtaisin tarkennuksin

-Ottelut kestävät kokonaisajassa 50 minuuttia (2x18 minuuttia tehokasta peliaikaa). Kenttäkuuluttaja ilmoittaa, milloin kokonaisaikaa on jäljellä viisi minuuttia.

-Erien välissä ei ole minuutin mittaista taukoa. Joukkueet eivät vaihda kenttäpäätyjä erien välissä.

-Aikalisän ottaminen ei ole sallittua

-Kotijoukkueeksi merkitty ryhmä pelaa Järvenpää 1:ssä kellopäädyn suunnasta kahvioon päin, Järvenpää 2:ssa ikkunoiden suunnasta seinäpäädyn suuntaan ja Kellokoskella kahvion suunnasta kellopäätyä kohti.

-Joukkueet vastaavat siitä, että ne ovat valmiita aloittamaan pelin ajallaan ja poistuvat jäältä ripeästi kättelyn jälkeen. Jos joukkue ei ole valmis aloittamaan ottelua turnausaikataulun mukaisesti, se tuomitaan hävinneeksi 0–5.

-Kotijoukkue pelaa tummassa peliasussa, vierasjoukkue vaaleassa. Poikkeaminen käytännöstä on mahdollista joukkueiden keskinäisellä sopimuksella. Asiasta pitää ilmoittaa 30 minuuttia ennen ottelua turnaustoimistoon.

ALKU- JA JATKO-OTTELUT

-Alkulohkoissa voitosta saa kaksi pistettä, tasapelistä yhden ja tappiosta nolla pistettä

-Alkulohkojen tasapisteissä ratkaisee: keskinäinen ottelu, maaliero, tehdyt maalit, arpa

-Jatko-otteluissa ratkaisut tasapelin jälkeen rangaistuslaukauskilpailulla. Ensin kolme eri laukojaa. Jos tilanne on sen jälkeen tasan, edetään yksi pari kerrallaan -periaatteella. Pelaajia ei tarvitse ilmoittaa etukäteen. Neljännestä laukojasta lähtien pelaaja voi olla jo kerran ratkaisua yrittänyt.

KOKOONPANOT

-Alaikäisten pelaajien määrää tai pelaajien lukua kokoonpanoissa ei rajoiteta

-Jokaisen peliryhmän vastuuhenkilö huolehtii siitä, että kokoonpanot ovat oikein turnauksen tulospalvelussa viimeistään tunti ennen peliryhmän ensimmäistä ottelua. Sen jälkeen muutoksia ei voi tehdä ilman ilmoitusta turnauspäällikölle ja häneltä saatua lupaa.

OSALLISTUJIEN JAKAMAT TSEMPPARIPALKINNOT

-Osallistujien jakamat tsemppariesineet toimitetaan vastustajan vaihtoaitioon heti, kun joukkue tulee jäälle

ISOT RANGAISTUKSET

-Jos pelaaja saa pelirangaistuksen, hän on automaattisesti pelikiellossa peliryhmän seuraavassa ottelussa. Ottelurangaistuksen saavan pelaajan turnaus päättyy automaattisesti.

-Pelaajan tai joukkueen toimihenkilön saama pelirangaistus käytöksestä johtaa turnauksen juryn kurinpitokäsittelyyn.

VAKUUTUKSET

-Turnaukseen osallistuvat joukkueet vastaavat vakuutuksistaan (pelaajat ja toimihenkilöt). Turnauksen järjestäjä ei ole vastuussa mahdollisista tapaturmista. Juryna toimii turnauksen johto, joka kuulee tarvittaessa molempien joukkueiden edustajia sekä ottelun erotuomaristoa.

VASTALAUSEET

-Vastalausetapauksissa maksu on 100 euroa. Mikäli asia ratkaistaan sen tekijän hyväksi, summa palautetaan. Vastalause on tehtävä kirjallisesti viimeistään 10 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen ja se on toimitettava turnaustoimistoon. Juryna toimii turnauksen johto, joka kuulee tarvittaessa molempien joukkueiden edustajia sekä ottelun erotuomaristoa.

MUUTOKSET

-Turnauksen järjestäjällä on oikeus muuttaa otteluohjelmaa, jos erityiset syyt niin vaativat. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan viipymättä osallistuville joukkueille.