HHC Cupen 2018 U10
7 apr 2018
U10

Matcherna kommer att spelas 2x15 enligt Svenska Hockey Förbundets regler, Helplan med U11 regler, inte tillåtet med tacklingar.

Matchtiden 2x15 minuter effektiv tid, arrangören förbehåller sig rätten att korta ned matchtiden om det blir stora förseningar i spelschemat.

Gruppspelet räknas seger med 2 poäng, 1 poäng vid oavgjort och 0 poäng vid förlust. I händelse av att två lag hamnar på samma poäng tillämpas enligt följande:

1-    Målskillnad

2-    Gjorda mål framåt

3-    Inbördesmöte

4-    Lottning

Vid oavgjort i slutspelet efter ordinarie tid så tillämpas sudden death i 1x5 minuter (5 utespelare + Målvakt), därefter 3 straffar är det inte avgjort. Efter 3 straffar så tillämpas sudden straffar.

Vid ev protest skall den inlämnas skriftligt till tävlingsledningen senast 20 minuter efter avslutad match, mot en kostnad av 300 kr (betalas omgående)