respektive 1-2 plats, alla lag spelar fyra matcher.
  • För spelare födda -06 men upp till 2st spelare per lag födda -05 med gällande dispens från förbundet för spel i U10-serien får medverka.
  • Spel på helplan med offside och icing.
  • Matchtid 2x15 minuter.
  • Flygande byten.
  • Vid utvisning sitter spelare i utvisningsbåset i en minut eller till motståndaren gör mål. Lag som får utvisning spelar alltså med reducerat antal spelare.

Beträffande ordningsföljden i grundserien gäller följande:

A. Segrande lag får 2 poäng.
        Förlorande lag får 0 poäng.
        Vid oavgjord match får båda lagen 1 poäng.
    B. Ordningsföljden i serien avgörs genom antalet vunna poäng.
    C. Vid lika poängställning mellan två lag avgör:
    1. Inbördes möte
    2. Är matchen oavgjord avgör:
    a. Målskillnaden (hela serien)
    b. Flest gjorda mål (hela serien)
    c. Lottning
    D. Vid lika poängställning mellan tre eller flera lag upprättas en särskild tabell med enbart dessa lags
        inbördes möten och placeringarna avgörs enligt följande.
    1. Antalet poäng
    2. Målskillnad
    3. Flest gjorda mål
    4. Om ställningen fortfarande är lika räknas även målen i de övriga matcherna in och
                målskillnaden avgör.
    5. Lottning

För match om första respektive tredje plats gäller:

Matchen förlängs enligt Overtime-metoden (dock högst 5 minuter) till dess att något av lagen gjort
    mål.

Vid oavgjort resultat efter Overtime skall straffslag utföras. Laget som vinner straffslagstävlingen
    vinner och slutresultatet skrivs med ett mål mer efter det oavgjorda resultatet till det segrande laget.

Straffslagen utförs mot båda målen utan sidbyte.

Lagen utser tre (3) spelare som ska utföra straffslagen. Dessa behöver inte namnges i förväg.
    Målvakterna och samtliga spelare som finns på laguppställningen har rätt att delta i straffläggningen.

Om resultatet är oavgjort efter tre straffar av vardera laget ska straffslag utföras enligt Sudden Death, med samma eller nya spelare, med det andra laget som startar straffläggningen.