2x20 minuters effektiv tid i samtliga matcher. Banvård före varje match.

Spelas som enkelserie, lagen spelar tre matcher i gruppspelet.

Slutspel:

Plats: 1 - 4
Ettan och tvåan i respektive grupp går till semifinalspel.
Vinnarna i semifinalerna spelar final och förlorarna i semifinalerna gör upp om plats 3-4.

Plats: 5 - 8
Trean och fyran i respektive grupp spelar placeringsmatch om plats 5-8.

Vid oavgjort resultat vid full tid i slutspelsmatch:
Om matchen är oavgjord vid full tid tillämpas ”suddden death” i 5 minuter. Är matchen fortfarande oavgjord efter 5 minuter avgörs matchen på samtidigt slagna straffar mot bägge målen tills en segrare korats.

Poängberäkning:
Segrare i gruppspelsmatch erhåller två poäng, vid oavgjort resultat en poäng till vardera laget. Vid lika poäng gäller följande ordningsföljd:
1. Inbördes möte
2. Målskillnad
3. Flest gjorda mål
4. Lottning

Om tre lag eller fler slutar på samma poäng i gruppspelet görs en tabell med endast dessa lags inbördes matcher efter ordningen, Poäng, Målskillnad, Flest gjorda mål, Lottning (Genomförs av tävlingsledningen).

I övrigt tillämpas Svenska Ishockeyförbunds regler

Protest:
Ev. protest lämnas skriftligt till tävlingsledning/Bestraffningskommittén senast 15 minuter efter matchens slut.
Protestavgift om 500 kronor erläggs samtidigt, avgiften betalas tillbaka om protesten godkännes.