Lottojoxcupen
Curling
3 okt 2011 - 28 apr 2012
SeniorerSpelregler lottojox 2011/2012


Vi har 26 deltagande lag fördelat på fem grupper i gruppspel 1. Alla möter alla i gruppen. När gruppspel 1 är färdigspelat flyttas de två bäst placerade lagen i varje grupp (undantaget grupp 1) upp en grupp och de två sämst placerade lagen (undantaget grupp 5) ner en grupp.

Eventuellt nya lag kan ansluta till gruppspel 2, de placeras då i den lägst rankade gruppen (detta kan medföra en justering i antal lag som flyttas upp och ner inför gruppspel 2). Sen spelas gruppspel 2, med nya grupper där alla möter alla i gruppen. Gruppspel 2 startar i januari 2012. Efter gruppspel 2 spelas slutspel för alla lag.

Vi spelar sex omgångar, oavgjort resultat gäller i gruppspelet. Teedragning sker efter respektive lags första match, se spelprogrammet. För rangordning i gruppen gäller i tur ordning antal poäng, inbördes möten, teedragning.

Man får inte ta in reserver från andra lottojoxlag. Match får dock inledas med tre spelare. Får man av någon anledning inte ihop tre spelare är det okej att flytta matchen om man kommer överens med motståndarna om nytt speldatum. Det är alltid upp till laget som inte kunde spela matchen att ordna med ett nytt datum som passar alla. Alla matcher i gruppspel 1 skall vara spelade och inrapporterade senast 29/11.

Matchprotokoll kommer att finnas på dörren till lilla rummet på nedervåningen precis som tidigare. Fyll i, skriv under och sätt tillbaka i mappen. Resultat och spelprogram hittar ni på cuponline, länk finns på hemsidan.

Alla matcher startar 0-0 i gruppspelet. I slutspelet kommer handikapp att ges till lagen baserat på vilken grupp man är placerad i när gruppspel 2 är avslutat.


Vid eventuella frågor, kontakta oss via mail eller telefon.

tavling@umecurling.se

Erika 070-349 13 81
Elisabeth 070-678 18 26


/Tävlingsledningen

Annons