Viking Cup 2011
Ishockey
1-2 okt 2011
U12

Välkomna till ALEM TEKNIK AB VIKING CUP 2011
2011-09-23

VÄLKOMNA TILL VICTORIAHALLEN OCH ALEM TEKNIK AB VIKING CUP 2011!

Arrangerande Nybro Vikings IF Team 00/01 ber att få hälsa ert lag välkomna till vår cup och till Nybro. Vi hoppas att ni ska uppleva dessa dagar som roliga, spännande och givande och att ni känner er varmt välkomna.

För att förenkla för ert lag vid ankomst och under de här dagarna så har ni tillgång till en lagvärd som möter er vid ankomst och visar er till rätta. Ni kan sedan när som helst kontakta lagvärden, om det är något ni undrar över eller behöver hjälp med. Medtag en spelartröja till er lagvärd i vuxen storlek.
Vid ankomst till Victoriahallen. Kontakta er lagvärd så tar denne emot er och visar er ert omklädningsrum samt ert boende. Namn och telefonnummer till just ert lags lagvärd är skickat, via mail, till respektive lags kontaktperson.

Maten till spelare och ledare kommer att serveras i ishallens kafeteria.
Försäljning av toast, våfflor, kroppkakor, kaffe mm finns till försäljning i vårt tält utanför ishallen samt att kiosken kommer att vara öppen med försäljning av korv, hamburgare mm

Tillgång till sliprum finns och kostnaden för att slipa är 20:-/par.
Ta med skridskoskydd, eftersom några omklädningsrum finns i fotbollens lokaler ca 50m från ishallen.

Nybro Vikings IF team-00/01 hoppas att ni ska få en spännande och trevlig helg under cupen och att ni känner er varmt välkomna till Alem Teknik AB Viking Cup 2011!

Annons