Kopparpucken
Ishockey
27 - 29 dec 2014
U14

Kopparpucken flyttar till Borlänge
2014-11-27

Falu kommun stänger Falu ishall varför vi flyttar cupen till Borlänge.

Som ni kanske hört så har Falu kommun beslutat att stänga vår ishall 30/11 pga fukt- och mögel problem.
Därför har vi nu gjort klart med Borlänge Hockey om att arrangera cupen i Borlänge istället.
Avståndet mellan Falun och Borlänge är 2 mil och tar ca 20 minuter.
Där kommer vi ha tillgång till två hallar och i anslutning till anläggningen en skola där vi ordnar övernattning för dem som så önskar.
Dessutom kommer även Borlänge Hockey att delta vilket betyder att vi nu har 9 lag.
Om vi spelar en enkelserie där alla möter alla + semifinaler och final så blir det sammanlagt 40 matcher. Ett tufft program att genomföra.
Ett annat alternativ kan också vara att hitta ett 10:e lag och spela gruppspel och slutspel vilket faktiskt totalt innebär färre antal matcher.
Om ni vet om något lag som skulle kunna vara intresserade så meddela mig gärna. Vilket alternativ det än blir så blir det MER speltid för samtliga än i den ursprungliga planeringen för Kopparpucken i Falun.
Vi försöker också lägga stor vikt på domarna så att de är äldre och håller en högre kvalitét.
Vi vill också göra ett litet förtydligande angående dispens för spelare födda 2000. 3+1/match tillåts under förutsättning att de har dispens från lokalt förbund. Ledarna i respektive lag ansvarar också för att dessa spelare håller en för åldern adekvat nivå.
Vi hoppas att ni har förståelse för att alla detaljer ännu inte är helt klara men vi är helt övertygade om att det kommer att bli ett bra arrangemang med fartfylld hockey i trevlig miljö.
De som bokat ombokningsbart boende på Scandic hotel i Falun kan kontakta bokningen (023/6692218) och ändra till Scandic Borlänge istället.
Tyvärr kan de inte göra något åt de bokningar som är förbetalda utan möjlig ombokning. De kan vi trösta med att det inte är något problem att köra mellan orterna.
Vi är också tacksamma om ni som inte redan gjort det skickar in era preliminära laguppställningar med antal spelare och ledare. Det för att vi ska kunna planera måltider och boende. Meddela också hur många som önskar boende i skolsal och hur många nätter.
Notera även eventuella allergier.
Mer info kommer framöver och vi ska försöka hålla sidan på CupOnline uppdaterad.
Tveka inte att höra av er med frågor.

Annons