Partille Wiz Cup
Innebandy
12 - 14 sep 2014
U 14

Slutspelsdax!
2014-09-14

Under fredagen och lördagens gruppspel har det bjudits på härlig innebandy, välspelade matcher och mycket kämpa från alla spelare i lagen. Arrangören vill särskilt rikta ett stort tack till alla ledare, alla ledare och spelare har varit föredömen i god sportsmannaanda under alla matcher. Domarna har gett allt och haft en riktigt bra nivå för att tillåta bra innebandy. Riktigt roligt att se.

Under söndagen spelar vi enbart i två hallar där vi valt att ta bort nybyggda Vallhammra Sportcenter till förmån för Ugglums Sporthall och Partillebohallen. Tyvärr finns det ingen läktare i Vallhammra, en oerhörd miss för alla bra inomhus arrangemang i Partille Kommun.
I respektive grupp har vi ett lag som tagit full pott. Dessa är FBC Lerum, Nykvarn IF, Lindome IBK och Partille IB.
Lagen har ångat på med njutningsbart passningsspel, högt tempo och publikfrieri. Dessa lag har genom segern förärats med sovmorgon och går direkt till kvartsfinal som börjar 12.30.

Nu kl 08.00 kör A-slutspelet igång med 1/8-dels finaler för de som blev placerade 2:s respektive 3:a i grupperna. Med detta mellanslutspel så blir turneringen mer rättvis då detta justerar till eventuella ojämnheter emellan grupperna. Vinnarna i dessa matcher skall försöka utmana våra suveräna gruppsegrare i kvartsfinalerna. Även B-slutspelet drar igång  på förmiddagen i båda hallarna med kvartsfinaler. 
Vi lovar ännu bättre innebandy i dessa matcher som innebär direkt utslagning för att gå vidare.

Välkommen in i våra slutspelshallar för att uppleva riktigt spännande matcher och ungdomsinnebandy när den är som bäst.

Nu kör vi!!

:-)

Annons