Vikingacupen
Ishockey
3 april 2011
U14

Vi sänder cupen Live på Internet TV!
2011-03-22

Hockey ses ju bäst på plats, men kan du eller någon du känner inte komma, behöver ni inte missa er match. Vi sänder så många matcher vi hinner, direkt på Internet TV via Träffpunkt Ekerö.

Välkommen till Vikinga Cupen som vi också sänder i Live TV på Internet!

Träffpunkt Ekerö är en webb-tv tjänst som drivs i samarbete mellan Mälarö Hockey, Ekerö IK och Skå IK som samlar hela Mälaröarna i en träffpunkt på nätet.

Gå in på Ekerö IK hockeys hemsida och klicka på ”webb Tv” länken eller gå direkt till www.traffpunktekero.tv och klicka på ”Här kollar du LIVE” nere i högra hörnet.

Har du aldrig varit inne på Hockeykanalen eller Träffpunkt så kommer du att bli uppmanad att ladda ner en liten programvara. Följ nu bara instruktionerna, krånglar det ändå – starta om din dator och gå in på Träffpunkt igen så brukar problemen försvinna. När det är klart så klickar du bara in dig på den cup/match det gäller.

Vem som helst kan kolla, allt som behövs är en dator, PC eller Mac och en hygglig Internet förbindelse.

Kostar ingenting och tekniken är densamma som bland annat Svenska Hockeyligan använder. Vi använder förstås lite enklare kameror och så är det föräldrar och ledare som sköter det hela. Så vi kanske inte har riktigt samma kvalité som proffsen - Men vi blir bättre och bättre hela tiden!

Hjärtligt Välkomna till Vikinga Cupen 2011 och Vikingahallen på Ekerö, på riktigt eller via Live TV!

Annons