Lucia Cupen
Fotboll
10-12 dec 2010
U9-U11

Spelchema och övrig information
2010-12-03

Vi är nu färdiga med grupp indelning och lottning av samtliga klasser. Kontaktperson till respektive lag kommer att få ett mail med en laginloggning där ni gärna kan lägga in truppen. Det går även att lämna in en laguppställning direkt till sekritariatet ( Läktaren Pettersbergs bollhall) innan första match.

I klassen P00 var vår ambition 4 grupper med 4 lag i varje. Vi nådde nästan ända fram, men det blev 3 grupper med 4 lag i varje. Vi kommer trots detta att spela kvartsfinaler, semifinal och final. Vi tillämpar följande regler: 1:an och 2:an i varje grupp går vidare till Kvartsfinal samt två ”lyckliga lotten” som lottas fram.
Vid oavgjort resultat i kvart, semifinal och final tillämpas golden penilty

Även i klassen P01 är indelningen 3 grupper med 4 lag i varje. I denna klass räknas dock inget resultat.

Vi vill redan nu informera er om att alla parkering sker vid Pettersbergs IP (grusplanen) Bilar som försöker parkera vid Norrbyskolan kommer att avvisas. När ni anländer till Petterssberg IP går ni in på kansliet och anmäler er. Varje lag tilldelas ett eget omklädningsrum, Norrbyskolan och Pettersberg. Inget ombyte uppe på läktarna, inga väskor bollar m.m på läktaren. Varje lag tilldelas en nyckel till sitt omklädningsrum och ombeds lämna sina prylar där.

Norrbyskoalns matsal kommer att vara öppen under hela cupen. Där finns försäljning av varm mat, kaffe, godis, m.m.

Läktaren i Pettersbergs bollhall är inte dimensionerad för att ta emot anhöriga till 8-12 lag samtidigt. Då vi även har bestämmelser gällande brandskydd att ta hänsyn till kommer vi att tvingas begränsa antalet åskådare som samtidigt vistas på läktaren. Vi vill naturligtvis att så många anhöriga som möjligt skall komma och titta på cupen men vi vill ha er hjälp med att se till att de roterar mellan matsal och läktaren. Uppmana dem att prioritera sina söner och spendera övrig tid i matsalen.

Övrig information
• Anpassade Futsal regler tillämpas.
• Domare från Rynninge IK P94
• Matchtid 1x16 minuter
• Prisutdelningen sker direkt efter avslutat gruppspel/finalspel.

Vi har som mål att göra Lucia-cupen till en trevlig tillställning där vi blandar fotboll med glädje och skratt under vår devis ”Ett sätt att umgås”!


Varmt välkomna!
Rynninge IK Ungdom

Annons