Her kan du finde referat fra de to finalekampe mellem Rungsted og Rødovre.

Guld til RIK´s 13.2´ere og sølv til 13.1´erne.
Rungsted Ishockey Klubs junior 13, lagde i weekenden is til den årlige cup, i år sponsoreret af H2O.
170 spillere var fordelt på 9 danske og 1 norsk hold.
Cuppen var inddelt i to puljer. En pulje for 1´erne og en pulje for 2´erne. Begge RIK hold klarede sig flot i deres respektive puljer og spillede sig direkte i søndagens finaler. 13.1´erne gjorde det med en målscore på 28–7. Endnu flottere var 13.2´ernes målscore på 34-7.
I finalerne stod begge RIK hold overfor deres evindelige ærkerivaler fra Rødovre.
Første finale stod mellem klubbernes 13.2´ere. Rungsted begyndte kampen bedst. Og det var ikke ufortjent at Rungsted bragte sig foran midtvejs i 1. periode. Herefter pressede Rødovre mere på og i slutningen af perioden udlignede de. I 2. periode bølgede spillet frem og tilbage, men desværre slog Rødovre til og scorede til 1-2. Nu kastede Rungsted alle mand frem på isen. Den offensive satsning blev belønnet, da RIK kort før tid udlignede med et knaldhårdt slagskud til stillingen 2-2. Stillingen holdt kampen ud. En vinder skulle findes og det betød tre straffeslag til hvert hold. Her viste Rungsted sig bedst. Rungsteds skytter viste stor kølighed og scorede på 2 ud af 3 forsøg. Og da RIK´s keeper fandt storspillet frem og redede alle Rødovres forsøg, var sagen klar. Guld til RIK´s 13.2´ere.
Den anden og sidste finale, blev en næsten ligeså spændende affære som den første. Det var nu 13.1´ernes tur til at udkæmpe kampen om guldmedaljerne. Rødovre var bedst i 1. periode og det var ikke ufortjent at de kunne gå til pause med en føring på 2-0. Rungsted kom ud til 2. periode med en helt anden vilje og kampgejst, end de havde vist i 1. periode. Holdet viste nu storspillet frem og pressede Rødovre helt i bund. RIK´s massive spilovertag, som resulterede i bl.a. tre stolpeskud, gav endelig resultat, da holdet reducerede 1-2. Rungsted fortsatte presset og havde adskillige chancer for at udligne. Desværre var et stolpeskud, det nærmeste RIK´s 13.1´ere kom på en scoring, og de måtte til sidst tage til takke med sølv.

Billede og tekst: M.Boed