11-13 feb 2011
U11 -00

Oulun Kärpät segrare i årets Niklas Sundström Cup!
2011-02-14

Vi gratulerar det finska laget Oulun Kärpät som segrade i årets Niklas Sundström Cup!

MODO Hockeys Team-00 tog bronsmedaljen i Niklas Sundström Cup 2011. I finalen möttes Oulun Kärpät och Timrå IK där matchen slutade 6-2 till Kärpät som därmed blev segrare i årets Niklas Sundström Cup.

Under helgen den 11-13 februari spelades Niklas Sundström Cup, hemmacupen för pojkar/tjejer födda -00 och senare. MODO-killarna gjorde en fantastiskt bra insats och vann tre matcher av fyra i gruppspelet och tog sig till semifinal.

I den ena semifinalen möttes Timrå IK och SAIK, där Timrå IK vann med 9-0 över Skellefteå.

I den andra semifinalen möttes Oulun Kärpät och MODO Hockey. Kärpät vann med siffrorna 6-2.

Vinnare av cupen blev slutligen Kärpät som i finalen besegrade Timrå IK med siffrorna 6-2. Bronsmedaljen bärgades hem av MODO-killarna som besegrade SAIK i matchen om 3:e-4:e plats med 4-1.

Som prisutdelare efter finalmatchen fanns Niklas Sundström själv på plats i Kempehallen.

En intensiv & rolig cup har genomförts och vi vill än en gång tacka alla som var med under dessa dagar för en otroligt bra prestation. Vi vill också passa på att hälsa er välkomna tillbaka till Örnsköldsvik och MODO Hockey i framtiden. Ett stort tack även till alla våra sponsorer.