Skolinnebandy 2023
Innebandy
28 - 29 okt 2023
8

Ekeby IF-1971 säsongen 2023/2024
2023-10-22

.

Vill du veta mer om Ekeby If och de idrotter som föreningen har?  TRYCK HÄR för att komma till klubbens hemsida och se det utbud av sporter vi har. 

Ekeby IF är Kumlas största barn och ungdomsförening, där vi arbetar med konceptet att alla kan, alla får vara med. 
Allt började för ca 12 år sedan, ett gäng drivande föräldrar hoppa med i föreningen, och fick fria händer med att börja ett utvecklingsarbete.

Det fanns tidigare ett lag i föreningen, idag har vi 52 olika grupper aktiva med över 750 aktiva och ca 200 ledare, det finns olika stora event där skolinnebandy projektet är ett av de större i Kommunen. Detta år är det rekord med över 700aktiva och där vi kommer spela flera hundra matcher. 

Skolinnebandy projektet har arrangerats under ett stort antal år och är idag det populäraste eventet vi som förening har, ett av de största eventen som arrangeras i Kumla Kommun för barnen i aktuell målgrupp.
Varje år bjuder vi in barn och unga att deltaga i vår prova på verksamhet, där alla får och alla kan vara med. Vi skickar varje år ut ca 1200 inbjudningar till detta. Se hemsidan för mer information kring vad vi kan erbjuda just dig....

Annons