Leksand Youngstars CUP U15
Ishockey
8-11 april 2010
U15

Föräldrarutbildning under Cupen
2010-03-16

I år har vi nöjet att få presentera ett nytt inslag i våra cuper. Tillsammans med SISU Idrottsutbildarna erbjuder vi, till medföljande föräldrar, utbildning i ämnet "Akut omhändertagande"

En olycka händer så lätt och det är inte alltid det behöver leda till att ambulansen rullar in på isen för att ta hand om skadade spelare. Vi har heller inte alltid en domare som är utbildad akutsjukvårdare på plats, men det skall inte behöva menas att vi inte kan ta hand om våra skadade spelare.

Vi kommer under lördagen (kl. 10, 12, 14 och 16,00) på cupen att erbjuda en gratis utbildning för medföljande föräldrar (och ledare om man hinner) där vi under en timme får en föreläsning med handhavande utav en föreläsare från SISU Idrottsutbildarna i Dalarna i ämnet "Akut omhändertagande" Samma föreläsning under alla tillfällena gör att man som åskådeare på cupen hinner se både matcher och vara med på föreläsningen.


Vi hoppas att detta skall vara ett intressant ämne att vilja ta del i under någon ledig timme på dagen. Och skulle man inte få plats i lokalen första passet så finns det alltså fler tillfällen under dagen.

Vi önskar er varmt välkomna till Leksand YoungstarCup.

Annons