8-10 jan 2010
U10

Grattis till segern Timrå IK
2010-01-15

MODO Hockeys Team-00 tog silver i Foppa Cup 2010. I finalen möttes Timrå IK och MODO där matchen slutade 7-1 till Timrå som därmed blev segrare i årets Foppa Cup.

Under helgen den 8-10 januari spelades Foppa Cup, hemmacupen för pojkar/tjejer födda -00 och senare. MODO-killarna gjorde en fantastiskt bra insats och vann tre matcher av fyra i gruppspelet och tog sig till semifinal.

I den ena semifinalen möttes Kiekko-Oulu och Timrå IK, där Timrå IK besegrade det finska laget med 4-5.

I den andra semifinalen möttes Skellefteå AIK och MODO Hockey. En spännande match där MODO låg under med hela 5-1 innan matchen vände och det stod oavgjort 5-5 i full tid. 45 sekunder in i tredje perioden så avgjorde MODO i sudden death.

Vinnare av Foppa Cup 2010 blev slutligen Timrå IK som i finalen besegrade MODO Hockey med siffrorna 7-1.

Som prisutdelare efter finalmatchen fanns Peter ”Foppa” Forsberg själv på plats i Kempehallen.

En intensiv & rolig cup har genomförts och vi vill än en gång tacka alla som var med under dessa dagar för en otroligt bra prestation. Vi vill också passa på att hälsa er välkomna tillbaka till Örnsköldsvik och MODO Hockey i framtiden. Ett stort tack även till alla våra sponsorer.