Kungsbacka Hockey Academy Cup 2018
Icehockey
17 - 18 mar 2018
U11

2 veckor kvar - lite info
2/27/2018

Nu börjar det närma sig, det är bara två veckor kvar till cupen. Hanhals Kings U11 ser verkligen fram emot att välkomna alla spelare, ledare & föräldrar till vår ishall för en spännande helg. Vi har lag som kommer redan på fredagskvällen och några som kommer tidigt på lördagsmorgonen. Ni alla är mycket välkomna och vi skall göra allt för att ni skall trivas så bra som möjligt.

För föräldrar är det bra att veta följande:

- Vi kommer att ha lotterier, pucksläpp mm, det går bra att betala med
kontanter alt swish.

- Det finns ett Simhall/badhus i nära anslutning till ishallen om ni vill ha något att göra
mellan matcherna.

- Kungsmässans köpcentrum ligger ca 5 minuters bilväg från ishallen. Mycket uppskattat. Vi har även en av Sverige bästa Outlets i närheten Hede Outlet.

- Det finns ett bra café i ishallen, här serveras korv, toast och hamburgare.

- Vi kommer även att sälja väfflor & gulasch soppa men om ni vill ha någon annan sorts mat så ligger ishallen ett stenkast från innerstaden.

- Inget onödigt spring i korridorerna, era ledare kommer säker att klara av att ta hand om ditt barn utan din hjälp, vi vill inte ha massa föräldrar, syskon eller
barnvagnar i spelarkorridoren, vi vill heller inte ha några föräldrar vid matserveringen.

- Det gamla vanliga, domaren dömer och de kan göra misstag utan att ni behöver påminna dem om det. Tänk på att alla domare utbildas i klubben.

- Det är avgiftsbelagd parkering utanför ishallen, använd kort eller app. Parkerings-zon Kungsbacka blå, både ledare och föräldrar parkerar på ishallens
framsida alt kortsidan, det behövs tillstånd för att parkera bakom ishallen och ett sådant tillstånd kan jag tyvärr inte fixa.

Vi hoppas ni alla för en fantastisk upplevelse i Kungsbacka denna helg. Följ gärna Hanhals Kings på sociala medier. Sök på Hanhals Kings. 

Välkomna!