Dahlberg Invest Cup
Ishockey
5 - 7 jan 2018
2002/2003

Information!
2017-12-14

Här följer lite viktig information till alla deltagande lag....

Hej alla.

Nu närmar sig cupen här i Sundsvall och lite information är på sin plats.

Alla lagledare ska innan vecka 50 är slut lägga in alla uppgifter på spelare, tröjfärger, logga mm här på sidan. Kom ihåg att även uppdatera kontaktuppgifter till lagledare edyl.  

Viktigt för att vi ska få till ett program att ha i hallen.

 

Detsamma gäller maten. Alla lagledare ska maila vår ansvarig, Nina Andersson, under denna veckan och tala om vad som gäller för er grupp med allergier etc.

Det finns också möjlighet för oss att servera er middag innan ni åker hem på söndagen, är detta intressant för er så boka det med Nina.

maila till:  ninaandersson72@hotmail.com

Kom ihåg att betala för det antal spelare och ledare ni anmält. Betala till samma konto som ni gjort tidgare och var noga med att märka er betalning med ert lagnamn och Dahlberg Invest Cup.

 

Vi har lottat grupperna och alla gruppspelsmatcher ligger inlagda här på sidan. Kontrollera era egna matcher så ni vet vad som gäller. Första matchen startar 10:15 på fredag och sista matchen i slutspelsgrupp 1 slutar 18:00 på söndag. Slutspelsgrupp 2 avslutar sin sista match 17:00.

Cupen kommer att spelas med grundspel i 2 grupper med 5 lag i varje.  Därefter följer 2 slutspelsgrupper. Lag 1 och 2 tillsammans med bästa 3:an går till slutspelsgrupp 1 och resterande till slutspelsgrupp 2 där man spelar om plats 6-10. (Bästa 3:a avgörs på poäng, därefter minst antal utvisningsminuter, antal gjorda mål osv )

 

I slutspelsgrupperna börjar alla lag om på 0 poäng och även den spelas som en serie.  Utvisningsminuter medtages från gruppspelet. 

Totalt spelar alla lag 8 matcher.

Jag hoppas att vi på detta sätt får många jämna och roliga matcher!

Vi är också glada att kunna meddela att vi har ett samarbete med hockeyförbundet som genomför en domarutbildning under cupen. Detta innebär att vi får seriösa och duktiga domare som har handledare med sig. Domarna är vuxna och dömer på en bra nivå även annars.

Kom ihåg att alla inblandade är på plats för att ha roligt!

 

Tveka inte att höra av er om ni undrar något.

 

Välkomna hälsar SundsvallHockey , gm Johan Tunbratt.  0723-946030.  johan.tunbratt@me.com

Annons