15 - 17 sep 2017
Hj 18

Pib Wiz Invitation 2017 - Tack för i år
2017-09-18

Vi tackar alla deltagande lag, domare, publik och funktionärer för en minnesvärd turneringen med dramatik in i det sista. Vi har sett otroligt många välspelade matcher där passningar, rörelse och snabbhet varit de ingredienser som visat sig mest lyckosamma. Våra domarpar har genomfört turneringen med bravur och på bästa sätt sett till att alla matcher avgjorts på ett juste sätt. Vi tackar våra rättskipare och hoppas ni kommer tillbaka nästa år.

Vi vill även tacka vår publik och våra funktionärer som på ett föredömligt sätt stöttat och sett till att vårt arrangemang blivit en grym upplevelse för killarna och alla matcher har omgivits av en sån där skön innebandystämning med ibland den där speciella nerven som bara finns i juniormatcher.

Stort grattis till PixboWallenstam 1 som vände och vann övertygande mot Lerum i B-finalen med 6-4 i Partille Arena.

I A-slutspelet bjöds det riktigt många välspelade och tighta matcher hos våra framtida SSL spelare. De som tittade fick se juniorinnebandy av toppklass och uppleva svängningar samt nerv av sällan skådat slag. PIB Wiz Invitation gratulerar Växjö IBK till seger i 2017 års upplaga av turneringen. I en tight match där Fagerhult hade ledning med två bollar med ca 12 minuter kvar. Under ca 2,5 minuter så både reducerar och kvitterar Växjö och fortsätter att måla. Med ca 6 minuter kvar tar Växjö ledningen och släpper den sedan inte. Slutresultat 6-5 till Växjö IBK.

Stort Grattis Växjö IBK till första inteckningen i PIB Wiz Invitation, mycket starkt och nämnas bör även att Växjö spelade 2 matcher mer i turneringen än sin finalmotståndare.

Vi gratulerar även nedan spelare för följande prestationer. Stort Grattis!!

Bäste passare: Albin Jangeborg, IBK Zenith.

Bäste målskytt: Samuel Folkesson Algman, Växjö IBK

Bäste poängplockare: Samuel Folkesson Algman, Växjö IBK

Vi hoppas ni haft en riktig innebandyupplevelse med oss i PIB Wiz Invitation 2017 och kommer tillbaka nästa säsong

Vi ses nästa år, stort lycka till i alla kommande matcher.