Sponsor Scandic Falun Borlänge

Västerås segrare!
2016-12-29

Västerås gick segrande ur striden!

Efter en start med nationalsång och line up så hade vi en svängig första period där Västerås började målskyttet redan efter någon minut. Vår hjältar i Falun gav minsann inte upp utan kvitterade i minut 18 för att ta oss till pausvila med 1-1.  Västerås drog iväg till 1-4 redan 7 minuter in i den sista perioden och då hade inte Falun kraft att mobilisera ett återtåg i matchen även om en viss gnista tändes med några minuter kvar av matchen då 2-4 tryckes in med mycket svett, blod och vilja.

SKÅ IK & Bygdegård från Ekerö, Stockholm gick segrande ur gruppspelet med 3 raka vinster men efter förlust i semifinalen mot Falu IF återtog taktpinnen i matchen om tredje pris och tog hem bucklan och tredjeplatsen i årets upplaga av Kopparpucken.

Vi gratulerar Västerås som värda segrare i Kopparpucken 2016. Vi tackar också våra sponsorer Lindhals mejeriprodukter, Copp Bjursås, Melkers och Tent for Event för ett stort bidrag till vår lyckosamma Kopparpuck.

Det här var den 39e gången som cupen genomfördes och vi tackar alla lag från när och fjärran som gjorde våra 3 hockeydagar väldigt sportsliga, intressanta och roliga och önskar alla föreningar välkomna tillbaks 2017 på 40års jubileum!