6 - 7 okt 2012
U12

RSF tog hem cupen i både flick- och pojkklassen!
2012-10-07

Mojen cup 2012 avgjordes på söndagen. I flickklassen stod det klart redan innan finalen att ett hemmalag skulle vinna. Bägge RönningeSalem lagen hade nämligen tagit sig till final. RSF 1 vann med 3-1 över RSF 2. Pojkfinalen blev enormt spännande och efter full tid stod det 0-0 mellan Norrtull och RSF-vit. Först i sjätte straffomgången kunde lagen skiljas åt och RSF gå segrande ur cupen!

Vädret var på vår sida även under söndagen. Solsken gjorde turneringen till en riktigt mysig avslutning på fotbollssäsongen.
16 lag kom till spel i turneringen och dryga 200 härliga grabbar och tjejer visade upp sig. Ett mycket ärligt och fint uppträdande från samtliga spelare, ledare och publik bidrog till en hög stämning. Många jämna och spännande matcher fick alla som var på plats uppleva. Tex gick tre av fyra semifinaler till straffsparksläggning. Den fjärde semin vanns med uddamålet.

Ett stort tack till alla spelare, ledare, domare, publik och funktionärer som bidrog till en framgångsrik helg för fotbollen!

Nu arkiverar vi Mojen cup för denna gång och lämnar över stafettpinnen till RSF 01 nästa gång, 2013.